Bitboy
Hack

Crypto influencer BitBoy gearresteerd tijdens livestream

Crypto-influencer Ben Armstrong, ook bekend als BitBoy, bevindt zich in ernstige problemen. Terwijl duizenden kijkers naar zijn stream op het X-platform keken, werd hij plotseling geconfronteerd met de politie. Dit incident leidde uiteindelijk tot de arrestatie van Armstrong.

Armstrong’s confrontatie met de politie

In een recentelijk verwijderde livestream zorgde Ben Armstrong voor opschudding door de livestream aan te houden terwijl hij in een heftige confrontatie met een politieagent belandde. De livestream, met verrassende onthullingen van Armstrong, trok veel kijkers die getuige waren van de ongewone situatie.

Hoewel de originele clip van de livestream snel was verwijderd, verspreidde deze zich razendsnel op het X-platform, voorheen bekend als Twitter. Het lijkt erop dat Armstrong doelbewust de confrontatie met de autoriteiten zocht voordat hij uiteindelijk werd gearresteerd.

De livestream begon met Armstrong die aankondigde dat hij zich voor het huis van Carlos Diaz bevond, een voormalige collega van BitBoy. Hij beweerde dat Diaz zijn Lamborghini in bezit had. Naarmate de interactie met de politie voortduurde, werd Armstrong zichtbaar ongemakkelijker, vooral toen hem werd gevraagd naar de identiteit van de andere passagiers in zijn auto.

Na herhaaldelijk aandringen van de politieagent gaf Armstrong uiteindelijk toe dat er een vrouw in de auto zat waarmee hij eerder een buitenechtelijke relatie had. Hij maakte duidelijk dat deze vrouw Cassie was en dat zijn vrouw op de hoogte was van hun bezoek aan het huis van Diaz, omdat zij wist wat de bedoeling was.

Terwijl de situatie escaleerde, ontkende hij aanvankelijk het bezit van een vuurwapen, maar gaf hij uiteindelijk toe dat er wel een wapen in zijn voertuig aanwezig was.

Onthullende livestream schokt online wereld

De reactie van de cryptogemeenschap op het nieuws rondom Ben Armstrong was zeer tumultueus. Na het verwijderen van zijn controversiële livestream, verspreidde verontwaardiging zich razendsnel door de online wereld van blockchain en cryptocurrency.

Verschillende gebruikers deelden de video om het schokkende incident te documenteren. Vooral opvallend was de reactie van blockchain-onderzoeker ZachXBT. Hij reageerde snel op een cryptisch bericht dat Armstrong voor de livestream had geplaatst, waarin hij aankondigde binnenkort live te gaan vanaf een “speciale locatie” op YouTube. ZachXBT reageerde met de woorden: “speciale locatie,” en deelde daarna een arrestatiebericht van de Gwinnett County Sheriff, wat de groeiende spanning rond het incident verhoogde.

Arrestatiebericht van de Gwinnett County Sheriff. Bron: Gwinnett County Sheriff

Ondertussen uitte Coffeezilla, bekend om zijn kritische houding in de cryptowereld, zijn bezorgdheid over Armstrong’s gedrag aan zijn volgers:

“Dit is echt buitensporig, jullie hebben geen idee. Ben Armstrong is net aangekomen bij het huis van een ex-collega, Carlos, die hij beschuldigt van het ‘stelen van zijn Lamborghini’. Bovendien heeft hij besloten een wapen mee te nemen én de vrouw met wie hij zijn echtgenote heeft bedrogen.”

Hit Network, Armstrong’s voormalige werkgever, reageerde voorzichtig op het nieuws via sociale media met een bericht: “Het lijkt erop dat Ben Armstrong zojuist is gearresteerd.”

Hack nieuws

Ex-werknemer steelt bijna $2 miljoen van Solana memecoin platform Pump.Fun
Broers stelen in 12 seconden $25 miljoen van Ethereum blockchain
Meer dan de helft van gestolen Ethereum van Poloniex-hack overgeheveld via Tornado Cash
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten