Shiba inu Nieuws

Crypto Whale koopt in 1 dag 1 biljoen Shiba Inu coins

Shiba Inu heeft onlangs een aantal aankomende updates aangekondigd met als doel het ecosysteem te versterken. Grote investeerders zien dit als iets zeer positiefs en kopen een enorme hoeveelheid SHIB tokens.

Ethereum whale koopt in 1 dag voor $11 miljoen aan Shiba Inu

Volgens de gegevensprovider Whalestats kocht een bekende cyrpto whale met de naam “Gimli” een enorm aantal Shiba Inu-tokens. De whale heeft inn de afgelopen 24 uur namelijk in meerdere transacties 1 biljoen Shiba Inu-tokens gekocht. De aankopen samen hadden een waarde van ongeveer $11,34 miljoen.

Volgens de gegevens was de grootste transactie die in 1 keer werd uitgevoerd een aankoop van 250 miljard SHIB-tokens. Deze aankoop kostte hem ongeveer $2,86 miljoen. De andere transacties van bij elkaar nog eens 750 miljard Shiba Inu coins waren wat kleiner.

Door deze aankoop is de munt de top 10 binnengedrongen van munten die het meest gebruikt worden door de grootste 2000 Ethereum whales. Echter, ondanks de enorme aankoop, is de prijs van de munt niet benoemenswaardig gestegen.

De Shiba Inu koers is in de afgelopen 24 uur met zo’n 4,4% gestegen. De prijs van 1 Shiba coin ligt rond de $0,0000117. Dat is nog steeds 87% lager dan het hoogste punt ooit van $0,00008845.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu community vernietigd meer Tokens: Hoe dit de SHIB Prijs kan helpen
AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen