XRP, RIpple
Ripple

Crypto Whales slaan toe en Kopen Massaal Ripple (XRP)

In tijden van grote onzekerheid op de cryptomarkt zien we dat slimme investeerders van de gelegenheid gebruik maken om meer munten te kopen. Een groep die echt opvalt, zijn de zogenoemde XRP-whales – grote XRP investeerders – die hun aandeel hebben vergroot tijdens de recente marktdip.

Whales kopen grote aantallen XRP op

Crypto-analist Ali Martinez merkte op dat grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd, flink wat XRP hebben gekocht toen de prijs daalde. Ondanks een prijsdaling van 12% van XRP tussen 22 en 28 juni, kochten de whales maar liefst 360 miljoen XRP-tokens, ter waarde van ongeveer $170 miljoen.

Deze whales hebben veel invloed in de crypto wereld. Door zoveel XRP te kopen als de prijs laag is, laten ze zien dat ze denken dat de prijs weer zal stijgen. Dit kan andere investeerders aanmoedigen om ook XRP te kopen.

Analytisch bewijs: De kracht van historische correlaties

Ali Martinez benadrukte dat het interessant is om te zien dat deze massale aankoop plaatsvond kort nadat er een piek te zien was in het aantal actieve XRP-adressen.

“De laatste drie keer dat de XRP-prijs steeg, ging dit gepaard met een piek in het aantal actieve XRP-adressen. Zal de geschiedenis zich herhalen?”

De aankopen laten zien dat investeerders geloven in Ripple en XRP. Ripple is een bedrijf dat werkt met blockchain-technologie om geld over de hele wereld te sturen. Ze hebben onlangs goed nieuws ontvangen uit Singapore, waardoor ze daar hun digitale diensten kunnen aanbieden. Dit betekent dat ze goed bezig zijn.

Groeiend optimisme en weerstand

Er is veel hoop rond Ripple en XRP, vooral door de recente successen in hun rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Hoewel het eindresultaat nog onduidelijk is, hebben deze overwinningen de positie van XRP als belangrijke cryptocurrency versterkt en hebben investeerders meer vertrouwen gekregen.

Op dit moment lijkt de prijs van XRP zich te stabiliseren. Echter, de trends in de grafieken suggereren een geleidelijke stijging. Crypto-expert “Altcoin Sherpa” benadrukt het belang van geduld, terwijl hij een aanstaande stijging van de prijs voorspelt.

Met al deze goede signalen ziet de toekomst van Ripple en XRP er positief uit. Grote investeerders zijn al op de hoogte en klaar om hun slag te slaan. Het is de vraag of meer mensen hun voorbeeld zullen volgen.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Besloten SEC-vergadering wakkert speculatie aan over schikking met Ripple
Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging