Exchange

Cryptocurrency Debetkaart provider Swipe overgenomen door Binance

De populaire cryptocurrency exchange Binance heeft zich wederom uitgebreid. De crypto exchange heeft namelijk de cryptocurrency wallet-app en Debetkaart provider Swipe overgenomen.


Wat is Swipe?

Swipe maakt het voor haar gebruikers mogelijk om via een applicatie op smartphones en tablets cryptocurrency aankopen te doen. De debetkaarten die het bedrijf tevens uitgeeft zetten opgeslagen cryptocurrency automatisch om in fiat-valuta met behulp van het Visa-betalingsnetwerk. Hierdoor kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun dagelijkse boodschappen doen met cryptocurrencies.

Het bedrijf is sinds haar oprichting uitgebreid naar 31 landen die voornamelijk bestaan uit Europese landen. Momenteel worden de grote fiat-valuta’s zoals de Amerikaanse Dollar, de Euro en de Britse Ponden ondersteund. Mogelijk wordt dit in de (nabije) toekomst echter uitgebreid. Door de overname van Binance, heeft Swipe nu ook het BNB-token van de cryptocurrency exchange toegevoegd.


Overname Binance

Volgens Binance kan deze overname de adoptie van cryptocurrencies stimuleren. Dit doordat Binance al meerdere fiat-faluta’s op haar platform heeft toegevoegd. Het is helaas niet bekend gemaakt hoeveel Binance voor de overname heeft neergelegd.