Nieuws

Cryptocurrency Exchange QuadrigaCX offlineCryptocurrency exchange QuadrigaCX is momenteel al een aantal uur offline. Dit nadat de exchange al maandenlang last heeft van problemen.


Problemen met de exchange

QuadrigaCX is een cryptocurrency exchange dat zich heeft gevestigd in Canada. Het bedrijf heeft al voor een langere periode problemen. Zo overleed de CEO en oprichter in de afgelopen maand. Hiernaast had de exchange last van technische problemen, waardoor het uiteindelijk voor onbepaalde tijd zijn deuren sloot. Klanten konden hierdoor geen geld meer storten of opnemen.


Sorry voor het ongemak

Nadat de exchange voor een langere periode niets van zich heeft laten weten, lijkt het erop dat het bedrijf nog actief is. Zo wordt er nu een bericht op de website getoond die aangeeft dat er een upgrade wordt uitgevoerd en dat ze binnenkort weer beschikbaar zullen zijn. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak.


Klanten kunnen hun geld terugkrijgen

Toch ziet het er niet extreem somber uit voor de klanten van de exchange. Zo liet het bedrijf eerder al weten dat ze bezig zijn om het geld van de klanten terug te krijgen bij hen. Door juridische problemen neemt dit echter enige tijd in beslag.