blauw

All Time Low (ATL)

Definitie: All Time Low (ATL) is een term die wordt gebruikt om het laagste prijspunt aan te duiden dat een cryptocurrency ooit heeft bereikt. Het verwijst naar het dieptepunt van de waarde van een specifieke munt of token sinds de oprichting ervan.

Wat betekent All Time Low?

All Time Low (ATL) is een term die wordt gebruikt in de cryptocurrency-wereld om het laagste prijspunt aan te duiden dat een specifieke digitale munt of token ooit heeft bereikt sinds het begin van de handel in die munt. Het is een belangrijke indicator voor het analyseren van de historische prestaties en het potentieel van een cryptocurrency.

De ATL helpt investeerders bij het beoordelen van de veerkracht van een munt en het inschatten van de mogelijkheid voor toekomstige groei. In sommige gevallen kan het bereiken van een All Time Low wijzen op een aantrekkelijke investeringskans, aangezien de munt de potentie heeft om te herstellen en nieuwe hoogtepunten te bereiken.

Hoe weet je wat de ATL van een cryptomunt is?

De ATL van een cryptocurrency kan eenvoudig worden gevonden op prijstracker-websites zoals CoinGecko of CoinMarketCap, die historische prijsgegevens bijhouden en de laagste prijs weergeven die een munt ooit heeft bereikt. Ook kun je de All Time Low’s van alle cryptomunten vinden op de koersenpagina van Newsbit.

Hoe verschilt All Time Low van All Time High?

All Time Low is het laagste prijspunt dat een cryptocurrency ooit heeft bereikt, terwijl All Time High het hoogste prijspunt is dat een munt ooit heeft bereikt.