Ethereum stijgt
Ethereum

Cryptohandelaar voorspelt Grote Ethereum Stijging, analyseert XRP en Dogecoin

DonAlt, een gerespecteerde cryptomarkt-analist met een grote YouTube-aanhang, deelt waardevolle inzichten in een recente video. Hij bespreekt de potentiële stijging van Ethereum, de opwindende uitbraakmogelijkheden van XRP en zijn kritische kijk op de neerwaartse trend van Dogecoin.

Ethereum’s opwaartse potentieel

In een recente video gericht aan zijn 51.000 YouTube-abonnees, biedt DonAlt, de pseudonieme analist, zijn visie op de cryptomarkt. Hij suggereert dat Ethereum, indien het in staat is een belangrijke weerstand te overwinnen, mogelijk met maar liefst 36% kan stijgen vanaf de huidige niveaus.

Volgens DonAlt was er een veelbelovende uitbraakpoging rond het $1.900 niveau, die echter niet werd doorgezet. Het ontbreken van een opvolging na zo’n gebeurtenis biedt echter nog steeds hoop op een opwaartse beweging. Hij benadrukt dat het cruciaal is voor Ethereum om zich boven $1.900 te consolideren, aangezien dit een mogelijke opwaartse trend kan inluiden en een prijsniveau van $2.500 binnen handbereik kan brengen.

Positieve vooruitzichten voor XRP

Bij het bespreken van XRP, onthult DonAlt dat deze op de vijfde plaats staat in termen van marktkapitalisatie en tekenen van een mogelijke uitbraak vertoont. Hij legt uit dat de aankomende uitspraak in de rechtszaak van de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple de interesse in XRP aanwakkert. Volgens de pseudonieme analist vertoont XRP vergelijkbare patronen als Litecoin, maar dan iets sterker. De huidige prijsbewegingen suggereren dat XRP klaar is voor een opwaartse beweging, gekenmerkt door een trapsgewijs patroon dat de interesse van beleggers aantrekt.

Dogecoin in neerwaartse trend

Wat betreft Dogecoin (DOGE), is DonAlt minder optimistisch. Hij benadrukt dat de reputatie van deze toonaangevende memecoin recentelijk heeft geleden en dat de prijsactie momenteel een aanhoudende neerwaartse trend vertoont. DonAlt deelt zijn eigen ervaringen met het verhandelen van Dogecoin tijdens de periode waarin Elon Musk het Twitter-logo verving door een afbeelding van Doge. Hij wist te profiteren van de daaropvolgende prijsstijging, maar teleurstelling volgde toen bleek dat Elon Musk alleen geïnteresseerd was in het creëren van een ‘pump and dump’-effect.

DonAlt is duidelijk niet gecharmeerd van de huidige prijsgrafieken van Dogecoin, waarbij hij opmerkt dat de koers continu daalt. Hij wijst op de fractale aard van deze bewegingen, waarbij het omhoog gaat en vervolgens weer naar beneden stuitert. Op dit moment beschouwt hij de situatie rond Dogecoin niet als gunstig en toont hij weinig interesse in de munt.

Ethereum nieuws

Adoptie van Ethereum Blijft Achter na Shanghai Upgrade
Cardano oprichter ontkend complottheorie over Ethereum aanval tegen Ripple
Ethereum handelt 27 procent onder zijn eerlijke waarde
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen