Nieuws

Cryptopia wil doorstart makenDe onlangs gehackte crypto-exchange Cryptopia heeft laten weten dat het van plan is om de handel op zijn platform te hervatten. Verwacht wordt dat ze aan het eind van de maand maart weer live zullen zijn.


Heropenen van Cryptopia

Volgens de mede-oprichter van het bedrijf is het bedrijf volledig toegewijd aan het heropenen van de crypto exchange. Zo lanceerde Cryptopia eerder deze maand al opnieuw zijn website. Op het vernieuwde platform worden saldo’s momenteel weergegeven zoals deze waren toen de exchange offline is gegaan. Wanneer klanten (opnieuw) inloggen op de website worden ze gevraagd om hun wachtwoorden te veranderen en om hun tweefactor-authenticatie opnieuw in te stellen.


Lokale wetgeving

Hiernaast heeft Cryptopia informatie naar buiten gebracht over het kortingsproces voor klanten die geld zijn verloren als gevolg van de hack in januari. De exchange is momenteel bezig om ervoor te zorgen dat dit proces gaat voldoen aan de lokale wetgeving, zodat onnodige fouten worden voorkomen.

Hiernaast laat de exchange aan haar gebruikers ook een storting zien van een zogenoemde Cryptopia Loss Marker (CLM). Het bedrijf merkte hierbij op dat de CLM geen officiële crypto-munt is. De CLM laat echter het verloren bedrag van elke munt voor iedere gebruiker in Nieuw-Zeelandse dollar (NZD) zien.Annuleren van doorlopende opdrachten

Cryptopia stelt haar gebruikers nu in staat om hun doorlopende opdrachten te annuleren. De exchange waarschuwde haar gebruikers echter dat zij geen geld of crypto moeten storten op de oude Cryptopia-adressen.