Exchange Nieuws

Dagvolume van Binance US voor het eerst $10 miljoen

De in de Verenigde Staten gevestigde tak van de grote crypto uitwisseling Binance US, heeft voor het eest het volume van $10 miljoen overtroffen.


“Het duurde voorheen langer voor binance om deze prestatie te behalen”

Op het moment van de publiceren heeft de beurs $10.481.594 aan dagelijks verhandelde hoeveelheid. Deze gegevens zijn gedeeld door de CEO van Binance America, Catherine Coley. Binance US ging live op 24 september van dit jaar en bood 13 fiat naar crypto en crypto naar crypto handelsparen aan.

Het gaat hier om belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ether, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Binance Coin en de Tether stablecoin. Eerder deze maand was de nieuw gelanceerde Bitcoin futures van Binance een uitschieter op de crypto spot en derivaten markten. Bovendien bereikte het een record van $700 miljoen. Dit kon gebeuren omdat andere platforms matige activiteiten kenden.

“Het duurde voorheen langer voor Binance om deze prestatie te behalen,” aldus Changpeng Zhao, CEO van Binance. “De meeste mensen onderschatten de moeite die het kost om een nieuw platform te starten.”

De ontwikkelingen van de week

Zoals eerder aangekondigd op 22 oktober, heeft Binance deze week de ondersteuning voor twee nieuwe crypto activa bekend gemaakt. Namelijk die van IOTA (MIOTA) en Binance USD (BUSD).

Binance USD is een door USD gesteunde stablecoin die in september samen met digitaal activabedrijf Paxos werd gelanceerd door Binance. De Binance USD heeft net als verschillende andere fiat pegged stablecoins in de industrie de goedkeuring van het New York State Department of Financial Services gekregen.

Binance.US heeft deze week ook de ACH limieten voor USD stortingen en opnames verhoogd. Hierdoor kunnen gebruikers nu een eerste ACH aanbetaling van maximaal $ 5.000 verzenden. Na 10 dagen worden hun ACH stortingslimieten verhoogd tot $ 30.000.


Roebel wordt nu ondersteunt op Binance.US

Zoals gemeld heeft Binance CEO, Changpeng Zhao, deze week verslaggevers verteld dat de Russische president Vladimir Poetin vanuit zijn perspectief de meest invloedrijke persoon in de blockchain ruimte is.
Binance had deze maand onthuld dat het klaar was om ondersteuning toe te voegen voor de Russische roebel op zijn flagschip beurs.