Altcoin

De Cardano prijs stijgt tot $1.70 – Wat kunnen we verwachten?

De Cardano grafiek ziet er vandaag erg bullish uit. De ADA prijs is namelijk met 6% gestegen en lijkt klaar om nog verder te stijgen. In dit artikel lees je wat je kunt verwachten.


Er lijkt een positieve trendomkering te beginnen

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ADA token rond de $1,70. Dit terwijl de koers een dag geleden nog rond de $1,59 lag. Dat betekent dat de Cardano koers met meer dan 6% is gestegen. De prijsstijging valt nog meer op aangezien de rest van de grote cryptocurrencies juist verlies boeken vandaag. Zo is de Bitcoin prijs met 2,2% gedaald en de Ethereum koers met meer dan 4%.

Op de bovenstaande 4-uurs grafiek kunnen we de afgelopen 24 uur een sterk bullish momentum zien. Dit in tegenstelling tot de algemeen dalende trend van de afgelopen weken.

Na vorige week een nieuwe swing low te hebben gezet op $1,41, zien we de koers vandaag plotseling tot boven de $1,70 stijgen. Aangezien de Cardano-prijsactie de afgelopen uren zeer sterk is, zouden we een trendomkering kunnen zien beginnen. De volgende weerstand bevindt zich op $1,75. Wanneer deze doorbroken wordt zou dat een zeer positief teken zijn.