Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

De deal is rond: Elon Musk koopt Twitter

De deal is nu officieel rond. Elon Musk heeft Twitter gekocht. Dat hebben zowel Twitter als Musk zojuist bekendgemaakt. Dat betekent dat het social media bedrijf een flinke draai heeft gemaakt, aangezien het eerst aangaf niet overgenomen te willen worden.

Twitter laat vandaag weten dat het Elon Musk zijn voorstel zorgvuldig in acht heeft genomen. En dat ze denken dat hij “meer focus op waarden, zekerheid en financiering” kan brengen. Elon Musk financiert de overname met een lening van 25,5 miljard dollar en een eigen bijdrage van 21 miljard dollar.

Dogecoin prijs schiet omhoog

De Dogecoin prijs schoot meteen omhoog nadat het vandaag duidelijk werd dat de deal rond zou gaan komen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DOGE token rond de $0,1650. Dat is meer dan 20 procent hoger dan een dag geleden.

dogecoin
Dogecoin prijs 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Dat de Dogecoin prijs stijgt is niet zo gek. Elon Musk is namelijk groot fan van de memecoin. De komende tijd moet uitwijzen of de CEO van Tesla, en nu dus eigenaar van Twitter, de DOGE token gaat implementeren op het social media platform.

Altcoin nieuws

Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten
Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen
Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten