Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu heeft zijn roadmap voor 2022 bekendgemaakt

Shiba Inu’s burn roadmap voor 2022 is vrijgegeven, hierin heeft Bigger Entertainment aangekondigd dat er enorme SHIB-burns plaats gaan vinden.


Meer SHIB burns in 2022

Bigger Entertainment, een bedrijf at zich volledig inzet voor Shiba Inu, heeft aangekondigd dat zijn SHIB-burns niet eenmalig waren.

Het entertainmentbedrijf deelde zijn enorme roadmap die gepland staat voor 2022, met burn-initiatieven die elke maand zullen plaatsvinden.

Januari tot april is volgeboekt met burn parties, zoals vermeld in de roadmap. Ten eerste zal de Shiba Inu-gemeenschap de Shib Lovers merch-campagne meemaken, deze staat gepland van 14 januari tot 14 februari. Volgens het crypto-platenlabel zal 80% van de opbrengst van alle aankopen worden gebruikt om SHIB tokens te vernietigen.

Daarnaast is er ook een is het Shib SuperBurn evenement gepland van 7 tot 13 februari, speciaal voor voetbalfans. Naast voetbalfans zullen ook basketbalfans aan hun trekken komen met NFT Madness, dat van 13 maart tot 4 april plaatsvindt.


Burn, Baby, Burn!

Bigger Entertainment is een crypto-platenlabel dat merch, NFT’s en tickets voor evenementen verkoopt. Hierdoor kunnen gebruikers bijdragen aan regelmatige SHIB burnparties.

Het crypto-platenlabel organiseerde een live burn party met kerstthema waar het gratis NFT’s uitdeelde en meer dan 239 miljoen SHIB-tokens verbrandde. Dit heeft geleid tot het verbranden van 880.983.100 Shiba Inu tokens.

Het vernietigen (burnnen) van Shiba Inu tokens verwijdert de tokens permanent uit de circulerende voorraad. Dit wordt gedaan door de tokens naar een speciale wallet te sturen met onverkrijgbare private keys. Door de afname van het circulerende aanbod zou de prijs van Shiba Inu uiteindelijk omhoog kunnen gaan.

Op dit moment zijn er 410.300.500.449.924 SHIB tokens vernietigd van de oorspronkelijke 1 quadriljoen voorraad, volgens ShibBurn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten