Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

De gemiste kans: Hoe een Shiba Inu investeerder $10,8 miljoen misliep

De spectaculaire koersstijgingen van Shiba Inu (SHIB) in de afgelopen maanden hebben sommige handelaren aanzienlijke winsten opgeleverd. Zo had een bepaalde SHIB-whale een winst van maar liefst $10 miljoen kunnen realiseren als hij zijn positie langer had aangehouden.

Explosieve winsten en gemiste kansen

Uit on-chain data van het Shiba Inu-netwerk blijkt dat sommige SHIB-handelaren enorme winsten hebben behaald tijdens de explosieve prijsstijging van de memecoin. Een opvallend voorbeeld is een whale die in april 2021 voor $4.000 aan SHIB-tokens kocht, toen de altcoin nog ongeveer $0,00000003 waard was.

Naarmate de prijs van de memecoin steeg, verkocht deze investeerder een deel van zijn SHIB-tokens om zijn initiële investering van $4.000 terug te verdienen, wat achteraf gezien een kostbare beslissing bleek te zijn.

De prijs van SHIB bleef stijgen, en de whale verkocht in april en mei 2021 meer munten. Toen de koers van SHIB het niveau van $0,0000010 bereikte, ongeveer 30 keer de aankoopprijs, verkocht de whale al zijn Shiba Inu-munten. Uiteindelijk bedroeg de winst van de handelaar $800.000.

Hoewel de winst van $800.000 al indrukwekkend is in vergelijking met de oorspronkelijke investering van $4.000, had de whale aanzienlijk meer kunnen verdienen. Tijdens de bullmarkt van 2021 bereikte de prijs van SHIB een historisch hoogtepunt van $0,000088. Als de belegger zijn Shiba Inu-munten niet had verkocht, had hij op dat moment munten ter waarde van maar liefst $10,8 miljoen in bezit kunnen hebben.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging