etuktuk PB
Nieuws

De Groene Toekomst Is Hier: eTukTuk’s Elektrische Revolutie in ontwikkelingslanden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De lang verwachte groene toekomst is eindelijk hier voor ontwikkelende landen terwijl eTukTuk de leiding neemt in de productie van elektrische voertuigen (EV’s). Hierdoor is er een nieuwe standaard gezet voor de industrie van elektrische voertuigen.

eTukTuk is ‘s werelds eerste vervoersproject dat is gebouwd op de Layer 2 solution van de BNB Chain.

Het project wilt een rEVolutie veroorzaken in de driewieler sector, één van de meest populaire transportmethodes in ontwikkelende landen.

Het wil zijn baanbrekende elektrische TukTuk dit jaar uitbrengen om CO2-uitstoot te bestrijden en het wil zijn oplaadinfrastructuur implementeren, zodat het makkelijk bereikbaar is in Sri Lanka.

Door dit te doen, hoopt eTukTuk dat ze de beginselen hebben gelegd om zich uit te breiden naar meer ontwikkelende landen via zijn roadmap voor lange termijn.

Het TUK token is je entreeticket voor dit ecosysteem, waardoor je de mogelijkheid krijgt om winst te verdienen, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld. Vind alles wat je wilt weten over TUK in dit artikel.

eTukTuk Pakt CO2-Uitstoot aan van Vervuilende Driewielers in Ontwikkelingslanden 

eTukTuk pakt de CO2-uitstoot van vervuilende driewielers in ontwikkelingslanden  aan door hun eigen gepatenteerde EV TukTuk uit te brengen en een netwerk aan innovatieve oplaadstations te installeren om bestuurders het makkelijk te maken om te wissen van een interne verbrandingsmotor.

Het project is de nieuwste innovatie in de Web3 sector. Het biedt een manier voor investeerders om aantrekkelijke beloningen te verdienen terwijl ze de wereld redden.

Met ontwikkelingslanden die de grootste uitdaging hebben met CO2-uitstoot, wilt eTukTuk zijn bijdrage leveren door te helpen het probleem te verminderen.

Volgens de World Health Organisation (WHO) ademt 99% van de mensen in ontwikkelingslanden vervuilde lucht in en worden duurzame transportmethodes steeds dringender.

Een belangrijke bijdragende factor aan de CO2-uitstoot in ontwikkelingslanden is de legendarische driewieler, de TukTuk.

Naar schattingen zijn er meer dan 270 miljoen TukTuks in ontwikkelingslanden, omdat ze als primaire transportmethode worden gebruikt om rond te komen.

Het probleem is dat er bewezen is dat deze TukTuks meer CO2 uitstoten dan traditionele auto’s, waardoor ze één van de meest belangrijke bijdragers zijn aan wereldwijde luchtvervuiling.

Hier komt eTukTuk bij helpen.

Het project heeft een revolutionaire EV TukTuk, een Zero-Emission Voertuig (ZEV), ontwikkeld dat geen ecologische voetafdruk achterlaat.

eTukTuk Gaat Tesla Achterna en Zet een Nieuwe EV Standaard voor TukTuks

eTukTuk heeft vijf jaren besteed aan het ontwerpen van zijn product en is klaar om de voetstappen van Tesla te volgen en een nieuwe standaard te zetten voor de EV productie – specifiek voor ontwikkelingslanden.

Zijn ZEV’s worden gebouwd om veiliger en betrouwbaarder te zijn dan traditionele TukTuks. Het ontwerp bevat bijvoorbeeld een gepatenteerd roll cage ontwerp voor veiligheid en ze gebruiken allemaal LPT batterijen. Deze batterijen zijn veiliger dan Lithium Ion batterijen.

Daarnaast worden de tuk-tuks lokaal geproduceerd in ontwikkelingslanden en hebben minder dan 200 onderdelen nodig om geproduceerd te worden.

Als resultaat vermindert de lokale productie de kosten en kunnen bestuurders 400% meer loon behouden vanwege de vermindering in operationele kosten en onderhoudskosten.

Alhoewel Tesla zijn deel doet voor ontwikkelingslanden, wilt eTukTuk de leider worden in de EV TukTuk sector – die naar verwachtingen de grootste EV sector wordt tegen 2030.

De Beginselen Leggen: Uitrol Eerste Doel Sri Lanka Begint Q4 2023

eTukTuk wilt de beginselen leggen voor ontwikkelingslanden door in Colombo, Sri Lanka met hun netwerk te starten voordat ze zich uitbreiden naar andere landen.

Ze willen een groeiend netwerk aan oplaadstations bouwen die worden bekrachtigd door de blockchain om de revolutionaire switch naar EV’s zo gemakkelijk mogelijk te maken voor bestuurders.

Naar verwachtingen zijn er meer dan 1.2 miljoen geregistreerde TukTuks in Sri Lanka. Met de brandstofkosten die stijgen biedt Colombo de perfecte gelegenheid om hun ecosysteem te testen en bestuurders in het land te helpen met het verdienen van meer geld.

eTukTuk heeft een efficiënte oplossing voor het opladen, die het oplaadnetwerk zal helpen met het voldoen aan OCPP 2.0 protocols – waardoor het gebruikt kan worden door de meeste EV’s.

Het oplaadnetwerk zal worden uitgebracht via Territory Partners, die zullen helpen met het strategisch plaatsen van stations waardoor toegankelijkheid en oplaadfrequentie wordt verzekerd.

eTukTuk heeft al hoogwaardige steun voor hun project, zoals de Capital Maharaja Group, die 20% van het aandeelkapitaal in Sri Lanka bezitten.

CMG is het grootste particuliere conglomeraat in Sri Lanka en de partnerschap zal de groei van het netwerk door het hele land faciliteren.

TUK Token: Jouw Kans om Mee te Doen

De TUK Token is jouw kans om mee te doen met dit baanbrekende EV ecosysteem, waardoor je de kans krijgt om het transport van ontwikkelingslanden te bekrachtigen en daarmee geld te verdienen.

TUK zal de utiliteitstoken zijn dat het hele ecosysteem zal bekrachtigen via uitgedachte tokenomics die langetermijninvesteerders wilt belonen.

Eigenaren van TUK tokens kunnen beginnen met verdienen, terwijl het oplaadnetwerk zich uitbreidt. De token zal de ruggengraat van het ecosysteem zijn en zal worden gebruikt door bestuurders om hun EV’s op te laden via de Driver App.

Verder kunnen diegenen die TUK tokens staken verdienen, terwijl het netwerk groeit en wordt gebruikt voor meer transacties.

Het platform is gebouwd op de Layer 2 scaling solution van de BNB Chain – opBNB. Dit houdt in dat het netwerk in staat zal zijn om de enorme hoeveelheid transacties te faciliteren die de TUK token naar verwachting zal hebben.

Over het algemeen is eTukTuk een baanbrekende oplossing die een nieuwe standaard zal zetten in de EV productie in ontwikkelingslanden. Zodra het project zich uitrolt in Sri Lanka, zijn de groeimogelijkheden op lange termijn enorm voor de TUK token.

Zorg ervoor dat je je registreert voor de token verkoop whitelist om je positie om TUK tokens te kopen te verzekeren.

Bezoek hier eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.