Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

De Listing van Shiba Inu op Kraken is vertraagd en stelt investeerders teleur

Fans van de Shiba Inu token zijn boos op crypto exchange Kraken nadat het zijn afspraken niet is nagekomen en de token niet heeft gelist op het platform.


Fans zijn teleurgsteld

Fans van de Shiba Inu token hebben teleurgesteld gereageerd nadat de crypto exchange Kraken SHIB dinsdag niet aan zijn platform had toegevoegd.

De opwinding over de Kraken listing begon op maandag. Toenn plaatste het officiële account van de exchange een tweet waarin het volgende stond:

“als we 2.000 likes krijgen, zullen we SHIB morgen nog toevoegen.”

Dit like-doel werd gemakkelijk overtroffen en de tweet bereikte dinsdag tienduizenden likes en vele duizenden retweets.

Gebruikers begonnen te speculeren dat Kraken dinsdagavond echt Shiba Inu aan zijn platform zou toevoegen. Helemaal toen de exchange een bericht op haar website plaatste waarin stond dat het tussen even niet beschikbaar zou zijn voor onderhoud. De token is echter nog steeds niet toegevoegd aan het platform.

Om 6:00. op dinsdag plaatste Kraken een tweet waarin de vertraging bij het vermelden van het token werd erkend. De post zei dat het bedrijf de fans van de crypto luid en duidelijk had gehoord. Echter gaf het toe:

“Er is meer werk voor ons te doen terwijl we ons proces doorlopen.”


Shiba Inu daalt in waarde

Zoals te verwachten was, waren veel Shiba Inu-fans niet al te blij.

“Je zei dat Shiba vandaag toegevoegd zou gaan worden.!” Zo tweette een fan, die meer dan 1.000 likes kreeg voor zijn klacht.

“Waarom zou je het beoordelingsproces niet al hebben gedaan voordat je die tweet maakte?” Zo merkte een andere twitteraar op.

Woensdag daalde de SHIB koers met meer dan 10% en ook vandaag daalt de prijs. Hierdoor staat de SHIB prijs nu op $0,000065. De marktkapitalisatie, de waarde van alle tokens in omloop, daalde tot $36,1 miljard.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten