tremp
Altcoin

De mysterieuze vrouw achter de Solana memecoin Donald Tremp

Memecoins zijn weer helemaal hot and happening en met name op de blockchain van Solana. Niet lang geleden ontstond er met Political Finance (PoliFi) memecoins een nieuwe categorie. Onder die nieuwe memecoins bevindt zich ook Donald Tremp en we moeten toegeven dat deze memes behoorlijk grappig zijn.

Al zegt dat natuurlijk nog niets over de prestaties van de munten, die uiteindelijk geen fundamentele waarde met zich meedragen.

De opkomst van PoliFi-memecoins

De afgelopen weken zijn er meerdere tokens gelanceerd met een politiek thema op Solana. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op de Spoderman meme, een slecht getekende versie van Spiderman op MS Paint. Donald Tremp is een “versie van Donald Trump” met een persoonlijdsprobleem.

Ondertussen hebben we Donald Tremp, Jeo Boden en Elizabeth Whoren al gehad. Donald Tremp werd geboren op 28 februari en was in het begin een fractie van een cent waard. Sindsdien schoot de token omhoog naar 63 cent en inmiddels staat er een koers van 25 dollarcent op de borden.

Daarmee kent het een market cap van ruim 20 miljoen dollar. De token wordt aangehouden door meer dan 20.000 individuen. Opvallend is dat de ontwikkelaar van het project snel verdween na de lancering van de token.

Niet lang daarna nam de pseudonieme B de leiding over in wat we een “overname door de gemeenschap” noemen binnen de cryptowereld.

Wie is deze mysterieuze B?

B is een vrouw die woont in het Verenigd Koninkrijk en werkt in de techwereld. Zij beschouwt de strijd tussen de tokens als een soort “verkiezing” op de blockchain.

“Ik denk dat een crypto-verkiezing op het moment van een echte verkiezing iets is wat we nooit eerder zagen in deze wereld”, aldus de mysterieuze B. Hoewel zij een Trump-aanhanger is, geeft ze aan dat het project niet gaat om partijdigheid, maar om memes, gemeenschap en plezier hebben.

B gelooft dat Trump de steun van de crypto-gemeenschap heeft, omdat de democraten meer belasting op crypto willen invoeren. Wat helemaal bizar is aan deze vrouw? “Ik heb mijn echte baan opgezegd om me te focussen op TREMP”, aldus de vrouw.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Ethereum of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP