Persbericht

Persbericht

Newsbit 12-06-2021 08:01u leestijd 3 - 4 min

Deex: Blockchain voor effectief zakendoen

Deex is een platform voor de uitgifte, uitwisseling en verhandeling van digitale activa, OTC-platform met slimme contracten, cryptomessenger, mobiele applicatie, factureringssysteem, crowdfundingplatform, systeem voor veilingen en stemmen, marktplaats en cryptomaten.


De missie van Deex

De missie van Deex is om cryptocurrency-eigenaren een eenvoudige en winstgevende service te bieden voor het uitwisselen van digitale activa en het gebruik ervan in hun leven. Blockchain technologieën maken het mogelijk om de meest complexe doelen te implementeren en geven gebruikers de mogelijkheid om echt onafhankelijk te worden van traditionele financiële systemen. Met behulp van Deex’s eigen ontwikkelingen implementeren ze een unieke functionaliteit die het mogelijk maakt om te verdienen op een gedecentraliseerde crypto-uitwisseling, nieuwe deelnemers aan te trekken en de mogelijkheden van passief inkomen te gebruiken met behulp van cloud nodes. Deelnemers aan Deex zijn de digitale gebruikers die de snelheid en eenvoud van het Ecosysteem waarderen. Dit is wat Deex schenkt aan iedereen die de succesvolle ontwikkeling volgt. Kiezen voor Deex is niet alleen kiezen voor een gedecentraliseerde cryptobeurs, of een losse dienst! U kiest voor de eenvoud, de functionaliteit, de transparantie van de gedecentraliseerde blockchain en de mogelijkheid om vandaag al deel uit te maken van de toekomst!


Deex gedecentraliseerde ecosysteem’s blockchain

De DEEX blockchain werkt tegelijkertijd als software, netwerk, gedistribueerd grootboek, bank, exchange, en digitale valuta. Het kan de rol van een bank vervullen door een gedistribueerd grootboek bij te houden dat schulden bijhoudt die door andere activa worden gedekt.

Verder biedt de DEEX blockchain high-performance gedecentraliseerde uitwisseling met alle functies die je zou verwachten te zien in een handelsplatform. Het systeem biedt de mogelijkheid om uw eigen stablecoins te creëren, beveiligd door fiat fondsen, evenals alle gebruikersactiva (zowel blanco als beveiligd).


Het Deex Ecosysteem

De structuur van het Deex ecosysteem is ontworpen om de beste mogelijkheden te bieden voor gebruikers en partners. De combinatie van betalingsdiensten en handelsmogelijkheden maakt het een ideaal middel om een multifunctioneel digitaal financieel platform te creëren.

De core token van het DEEX ecosysteem is een universele digitale valuta voor het uitvoeren van grote financiële transacties. Deex token wordt gebruikt voor:

– Betaling van commissiekosten

– Stembetalingen op Deex Vote

– Uitwisseling voor tokens van projecten die

– crowdfunding campagnes

– Cloud nodes leasen voor passief inkomen

– Aankoop van goederen in de Deex Store

– Deelname aan de Deex loterij

De Deex blockchain is in staat om een multilevel verwijzingsprogramma te implementeren. Financiële netwerken worden voornamelijk ontwikkeld door het netwerkeffect. Deex profiteert van deze volledig transparante en geautomatiseerde manier van ontwikkeling door diegenen te belonen die nieuwe gebruikers uitnodigen in het ecosysteem.

Met het Deex verwijzingsprogramma kunnen gebruikers meer verdienen. Terwijl andere platforms lagere vergoedingen beloven, biedt Deex een gestage bron van inkomsten.

Als u werkt met beloningssystemen voor gebruikers, weet u dat een dergelijke manier om de loyaliteit van klanten te vergroten een universeel instrument is voor bedrijfsontwikkeling. Loyaliteitsprogramma’s zijn strategische investeringen van elk bedrijf dat klanten de mogelijkheid biedt om bonussen te ontvangen. Onderzoek toont aan dat 80% van de gebruikers eerder geneigd zijn om de diensten te gebruiken die hen voordelen bieden. De Deex blockchain is een ideaal platform voor het implementeren van dergelijke loyaliteitsprogramma’s.

Met het Deex blockchain stemsysteem kunt u elke campagne implementeren om stemmen van gebruikers te verzamelen en te verantwoorden terwijl u beslissingen neemt die belangrijk zijn voor uw bedrijf. De gegevens van dergelijke stemmen sluiten de mogelijkheid van eventuele fraude uit. De transparantie van Deex’s blockchain is een voordeel dat u nergens anders zult krijgen. Het systeem stelt u ook in staat om transparante veilingen te houden voor de verkoop van goederen, diensten en biedingen.


DEFI Platform

Deex gaat de DEFI-opties stap voor stap lanceren. De eerste en meest voor de hand liggende is gerelateerd aan het verdienen op cross chain arbitrage, alsmede het optreden als een liquiditeitsverschaffer in het paar Deex – etc op de UNISWAP. Op dit moment kunt u Deex erc20 tokens kopen op Deex blockchain en kunt u al Deex erc20 token kopen voor de volgende cryptovaluta’s:

1. Deex core blockchain token vs. Deex erc20 token

2. USDT vs. erc20 Deex token

3. USD (dit is de slimme stabiele munt van Deex blockchain, 300% activa ondersteund door de kern token – DEEX en dit is gedecentraliseerde anonieme synthetix USD, niet te traceren en niet te stoppen en dus betrouwbaarder en transparanter, dan schaduw Tether USD)

4. BTC

5. ETH

Volgende stap in Deex defi roadmap zal het gebruik van erc20 token in vele nuttige winstgevende toepassingen, zoals, bijvoorbeeld, zeer winstgevende opbrengst landbouw en staking, waar je gaat krijgen een aantal Deex en een aantal andere nuttige munten in beloning voor het zetten van hen in staking en landbouw!

Voor meer informatie over het opwindende Deex project, kunt u terecht op:

https://blockchain.deex.exchange/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten