Ethereum Nieuws

DeFi Dad: ‘Ethereum is zwaar ondergewaardeerd’

Het internet staat tegenwoordig bol van de analisten die van alles en nog wat roepen over de koersen van cryptocurrency’s. Als het echter gaat om analisten met ruim 150.000 volgers, dan is het wellicht slim om in ieder geval een beetje aandacht te geven. DeFi Dad valt binnen die categorie en hij is ervan overtuigd dat Ethereum op dit moment zwaar ondergewaardeerd is.

Wie is DeFi Dad?

Uit de naam DeFi Dad kun je al opmaken dat het gaat om een analist die een groot liefhebber van de DeFi-wereld is. Wat dat betreft is zijn mening misschien wel een beetje gekleurd te noemen. Voordat DeFi Dad in de crypto-wereld terechtkwam heeft hij van alles geprobeerd.

Van het verkopen van camera’s tot het bezorgen van eten, maar het waren uiteindelijk zijn inzichten in crypto die hem zijn huidige aantal van 152.100 volgers opleverden. DeFi Dad is actief met zijn contentproductie sinds 2019.

Het is overigens geen domme jongen, want hij studeerde aan de University of Chicago en haalde daar zelfs zijn PhD in de scheikunde. Hij wilde daarna leraar worden, maar dat werd hem te saai, waarna hij de overstap naar de voedselindustrie maakte.

Ethereum zwaar ondergewaardeerd

Verder is hij dus van mening dat Ethereum zwaar ondergewaardeerd is. “In mijn ogen is Ethereum zwaar ondergewaardeerd, vanwege alle economische activiteit die erop leeft. […] Hoe meer kapitaal en data er op Ethereum terechtkomt, hoe krachtiger het netwerk wordt”, aldus de analist.

“Een koers van 10.000 dollar is nog conservatief voor Ethereum. Het project kan eenvoudig naar 20.000 tot 30.000 dollar doorschieten”, zo spreekt de optimistische DeFi Dad.

Verder zou hij “geschokt zijn” als Bitcoin niet naar een koers van 500.000 dollar tot 1 miljoen dollar doorschiet de komende 10 jaar. Dat zou ook een prima koers zijn voor Bitcoin en vanaf de huidige koers een goede 20x betekenen.

Ethereum nieuws

Jack Dorsey claimt dat Ethereum een effect is
Ethereum herpakt zich maar neerwaartse trend blijft intact
Aantal Ethereum bij de beurzen op laagste punt in 5 jaar
Meer nieuws

Meest gelezen

BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen