Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Derde grootste Bitcoin-whale viert BTC-verjaardag door 456 BTC te kopen

Het is inmiddels 13 jaar geleden dat het genesisblock van de top cryptocurrency Bitcoin (BTC) gecreëerd werd. Om deze gelegenheid te vieren, heeft de op slechts 2 na grootste BTC-whale de eerste omvangrijke aankoop van 2022 gedaan.


Meer dan 120.000 BTC in wallet

Dit deed de BTC-whale vandaag op 4 januari 2022, tegen een gemiddelde prijs van $46.363 per Bitcoin. Dit komt overeen op circa $21 miljoen. Ook de crypto-tracker Whale Alert deed een melding van de transactie.

Door de extra BTC-aanschaf bezit de BTC-whale nu circa 120.845 BTC. Dit heeft gezamenlijk een waarde van ruim $5.6 (€4,96) miljard op het moment dat dit artikel gepubliceerd is. Het is echter niet bekend wie er achter dit account zit, de identiteit ervan is namelijk onbekend. De persoon of entiteit erachter lijkt echter te profiteren van de huidige prijsvolatiliteit.


Beleggers toch enthousiast

Alhoewel onder andere Bitcoin momenteel last heeft van enkele moeilijkheden op de korte termijn, blijven diverse beleggers toch enthousiast. Zo zijn enkele analisten van mening dat er in het eerste kwartaal van 2022 een uitbraak zal komen. Dit is op dit moment echter nog slechts speculatie. Toch lijkt het positief.

De Bitcoin is momenteel iets onder de $47.000 gezakt en wordt verhandeld voor circa $46.730 per stuk. Hiermee lijkt de prijs zich, alhoewel wellicht langzaam, te verbeteren.

Bitcoin nieuws

Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe Miljardair Bill Miller: Bitcoin is een “verzekering” tegen financiële catastrofe
‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop ‘Extreme angst’ heeft Bitcoin koers in houdgreep, maar er is hoop
De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin? De economische omstandigheden verslechteren, wat betekent dit voor Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten