Coinbase Logo
Exchange

Deze Cryptomunt steeg met 100% na aankondiging over Coinbase notering

Terwijl de cryptomarkt een correctie onderging, maakte het relatief onbekende project Hivemapper (HONEY) een opmerkelijke sprong. De munt steeg met bijna 125% na de aankondiging van Coinbase dat ze HONEY in de toekomst gaan aanbieden op hun platform.

Coinbase maakte deze aankondiging bekend via een bericht op hun sociale mediakanaal, waarin ze meldden dat Hivemapper (HONEY) is toegevoegd aan hun roadmap. Deze aankondiging zorgde binnen 45 minuten voor een sterke koersstijging van HONEY, van ongeveer $0,12 naar bijna $0,27. Op het moment van schrijven heeft de koers zich gestabiliseerd rond de $0,25.

Wat is Hivemapper?

Hivemapper onderscheidt zich als een blockchain-project met een innovatieve benadering: het bouwen van een gedecentraliseerde, collaboratieve wereldkaart. Het project stimuleert gebruikers om bij te dragen door beelden en video’s van verschillende locaties vast te leggen. Deze bijdragen worden vervolgens gebruikt om de nauwkeurigheid en actualiteit van de kaart te verbeteren.

Deelnemers aan het Hivemapper-netwerk ontvangen beloningen in de vorm van cryptocurrency, wat een stimulans biedt om actief en precies kaartmateriaal aan te leveren. De verzamelde gegevens hebben diverse potentiële toepassingen, variërend van navigatie en stadsplanning tot gebruik in augmented reality. Deze veelzijdigheid en het unieke concept van Hivemapper verklaren deels de recente aandacht en stijging in waarde na de aankondiging van Coinbase.

Voorzichtigheid geboden

Coinbase waarschuwt gebruikers om voorzichtig te zijn met investeren in cryptocurrencies die op hun roadmap staan. Deze projecten bevinden zich meestal nog in de experimentele fase en een officiële notering op het platform kan nog heroverwogen worden. Ze merken op dat overdrachten en handel in deze activa niet worden ondersteund totdat een officiële notering wordt aangekondigd. Het vooraf storten van deze activa op een Coinbase account kan leiden tot een permanent verlies van fondsen.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Exchange nieuws

Ryan Salame van FTX draagt miljoenenwoning over in schikking strafzaak
Uitleveringspapieren voor Binance-directeur afgerond door Nigeriaans Interpol
Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?