Altcoin

Digitale gateway-provider Copper.co integreert Elrond Network

Elrond Network werkt samen met Copper, een toonaangevende leverancier van digitale gateways van crypto-activa voor institutionele beleggers.


Partnerschap creëert veel nieuwe kansen

Elrond Network heeft aangekondigd dat Copper.co zijn technologie heeft geïntegreerd. Volgens het Elrond-team zal de samenwerking Copper in staat stellen om bewaardiensten te leveren voor de EGLD valuta en alle andere activa die zijn uitgegeven op de Elrond-blockchain.

EGLD is de token van het Elrond-netwerk. Het wordt gebruikt voor transacties, staking, DeFi-producten en de uitgifte van tokenized assets en NFT’s. Copper daarentegen biedt de veiligheid van MPC-technologie (Multi-Party Computation). Volgens Copper zijn haar diensten en technologie bewezen effectief in 250 digitale activa, meer dan 40 exchanges en 300 institutionele vermogensbeheerders.

De managers van beide bedrijven spraken hun enthousiasme uit over de samenwerking. Beniamin Mincu, CEO van Elrond Network, zei:

Digitale bewaardiensten voor activa zijn essentieel om het snel groeiende Elrond-ecosysteem toegankelijk te maken voor meer institutionele spelers, markten en geografische gebieden. Met Copper als robuuste bewaarder voor activa op het Elrond-netwerk, staat een nieuw groeihoofdstuk klaar om te beginnen voor de blockchain op internetschaal.

Alex Ryvkin, Chief Product Officer van Copper.co mertke op dat door hun technologieën uit te breiden met Elrond Network, ze hun toewijding aan hun klanten opnieuw bevestigen. Dit is “om veilige, beveiligde en transparante toegang en controle over de meest innovatieve en duurzame digitale activa mogelijk te maken”, voegde Ryvkin eraan toe. 

Bovendien zal de samenwerking tussen de twee bedrijven veel kansen creëren. Bedrijven en particulieren krijgen dus veilige, beveiligde en conforme toegang tot de hoge doorvoer, lage kosten, koolstofnegatieve Elrond Network blockchain-technologie en EGLD, de digitale valuta die eraan ten grondslag ligt.

De aankondiging van de samenwerking heeft een positieve invloed gehad op de Elrond koers. De EGLD prijs is vandaag namelijk met meer dan 18 procent gestegen.