Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

1 bedrijf zorgde vandaag voor de vernietiging van 103 miljoen Shiba Inu tokens

Vandaag heeft één bedrijf 103.270.223 SHIB tokens vernietigd. Dit heeft het gedaan door de Shiba Inu tokens naar een inactieve wallet te plaatsen en zo deze tokens permanent uit het huidige circulerende aanbod te halen.


103 miljoen SHIB vernietigd in één uur

Toen de Twitterpagina ‘shibburn’ tweette dat er in totaal 103,2 miljoen Shiba Inu waren vernietigd in één enkele overdracht, vertelde de eigenaar van Bigger Entertainment, Steven Cooper, dat het zijn team was dat deze SHIB-munten had vernietigd.

Bigger Entertainment is een crypto-platenlabel dat muziekartiesten zover krijgt om 20 procent van hun royalty’s te doneren aan het kopen van Shiba Inu die later zullen worden vernietigd. Het bedrijf verkoopt ook NFT’s, merch en tickets voor muziekevenementen. Een deel van de winst van dit alles gaat ook naar het verwerven van de SHIB munt om ze vervolgens te vernietigen.

Het bedrijf begon hun Shiba Inu ‘burn’ campagne al in oktober 2021. Sindsdien hebben ze samen met de eerder genoemde 103,2 miljoen bijna een miljard Shiba Inu vernietigd in totaal.

In de afgelopen vijf dagen zijn er echter bijna 150 miljoen SHIB tokens vernietigd. In totaal zijn er zelfs al 410,3 biljoen tokens vernietigd. Dat is 41 procent van de totale Shiba Inu-voorraad die aanvankelijk één quadriljoen bedroeg.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Andere bedrijven die hebben toegezegd Shiba Inu te vernietigen

Er zijn nog een paar andere bedrijven die zich bij de SHIB-vernietigingscampagne hebben aangesloten. Een van hen is de Shiba Coffee Company. Dit koffie-bedrijf steunt het SHIB-ecosysteem. Het bedrijf koopt met al zijn winst SHIB tokens en vernietigt tien procent van de SHIB die het koopt.

The Vibe Maquillage, een cosmeticamerk, vernietigt vijftien procent van zijn winst in SHIB-gekte uit de verkoop. Er zijn ook verschillende andere bedrijven die meedoen, bijvoorbeeld: Markilen, Precious Paws, Cryptoon Network en Shiba Search.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten