Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit is hoe de Shiba Inu prijs de $0,01 kan bereiken

De eigenaar van Bigger Entertainment heeft vertelt hoe de SHIB prijs naar $0,01 kan stijgen. In dit artikel lees je hoe dit volgens hem mogelijk is.


‘Zo bereiken we $0,01’

Steven Cooper is de eigenaar van Bigger Entertainment, een bedrijf die NFT’s, merch en tickets voor evenementen verkoopt. Mensen kunnen deze tickets e.d. kopen met SHIB tokens. Daarnaast stelt het bedrijf gebruikers in staat om naar muzieknummers te luisteren. Hierbij geeft Bigger Entertainment een deel van de winst uit om Shiba tokens te kopen en het vervolgens te burnen (vernietigen).

Cooper tweette dat zijn bedrijf zich uit wil breiden. Dit om mensen van buiten de Shiba Inu gemeenschap te bereiken. Hij gelooft dat dit een manier zou kunnen zijn om de prijs van Shiba Inu te helpen de prijs van $0,01 te laten bereiken.

Cooper’s bedrijf vernietigt al SHIB-tokens sinds oktober vorig jaar. De hoeveelheid die het heeft vernietigd benadert nu een miljard tokens. Ze sturen tokens live op YouTube naar een dode wallet tijdens de zogenaamde ‘burn-party’s’. SHIB-fans boden ook aan om een ​​kaartje van $5 voor zo’n feest te kopen, om op deze manier meer SHIB te burnen.

De vorige symbolische burn vond plaats op tweede kerstdag. Een totaal van 239.600.144 SHIB werd naar de onbruikbare “inferno-wallet” gestuurd. De volgende burn-party vindt plaats op 14 februari, Valentijnsdag.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


2,7 miljard tokens vernietigd sinds december

Volgens gegevens van het Twitter-account “SHIBtyme” zijn sinds 1 december maar liefst 2.770.970.782 tokens uit de omloop gehaald. De gemiddelde dagelijkse burn omvat ongeveer 51.314.274 tokens.

Uit de recente telling van deze Twittergebruiker blijkt dat tussen 17 en 23 januari 194.644.388 SHIB-tokens zijn vernietigd.

Volgens Twitter-gebruiker @shibburn zijn de afgelopen 24 uur 61.668.406 SHIB-tokens vernietigd. Dit doormiddel vann 26 transfers naar een dode wallet. Hierna werden nog eens 3,6 miljoen, 5,6 miljoen en 1 miljoen tokens vernietigd.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten