Luna burn
Altcoin, Terra Classic

Dit is hoeveel LUNC moet worden geburned voordat de prijs $0,01 bereikt

Een onafhankelijke validator verklaarde dat de Terra Classic-gemeenschap 2 triljoen LUNC tokens moet burnen om 1 dollar cent te bereiken.

Burn initiatieven

De Terra Classic-gemeenschap blijft het aanbod van LUNC verminderen via burns. Dit doen ze om de prijs van de token te laten stijgen. In een recente tweet onthulde de onafhankelijke LUNC validator met de naam ‘LUNCTTS’, het aantal LUNC tokens dat de gemeenschap moet burnen om de prijs van het token te laten stijgen tot $0,01.

Volgens LUNCTTS moet de Terra Classic-gemeenschap maar liefst 2 triljoen LUNC tokens vernietigen, wat 30% van het aanbod vertegenwoordigt. Volgens de analyse van LUNCTTS zal het burnen van 30% het totale aanbod verminderen tot 4,81 triljoen tokens. Hij vertelt dat LUNCTTS een marktkapitalisatie moet hebben van ongeveer $48 miljard, om de munt te laten stijgen tot 1 dollar cent. Hij schreef:

“LUNC COMUNNITY, we moeten 30% verbranden om de munt naar $0,01 te krijgen. Allemaal samen kunnen we het, we moeten ons concentreren op burns.”

Hoewel LUNCTTS begrijpt dat het lastig wordt om dit doel te bereiken, benadrukte hij dat het bereiken van het doel de inzet van de hele Terra Classic-gemeenschap vereist.

LUNC-houders kiezen voor staking

LUNCTTS riep daarom de gemeenschap op om suggesties te doen om de lopende burncampagne te versnellen. Veel enthousiastelingen suggereerden dat staking de beste kans van de gemeenschap zou zijn om het circulerende aanbod te verminderen. LUNCTTS zei echter dat staking geen langetermijnoplossing is om de tokenvoorraad te verminderen, aangezien gebruikers de cryptocurrency uiteindelijk na 21 dagen uit deze uitzetpools zullen halen.

In oktober verklaarde Terra Rebels, een onafhankelijke groep die zich richt op het revitaliseren van het Terra-ecosysteem, dat het nodig is om hulpprogramma’s te creëren via gedecentraliseerde applicaties om burns te versnellen.

Lopende Burn-campagne

Volgens gegevens van LUNC Penguins zijn er 36.008.682.310 (36B) LUNC uit de voorraad geburned. Vooral crypto exchange Binance heeft enorm bijgedragen aan de lopende burn-campagne. De exchange heeft met succes 20,1 miljard LUNC vernietigd via de vergoedingen die zijn verkregen uit handelsactiviteiten.

Altcoin nieuws

3 cryptomunten boeken gigantische winsten
Terugkeer van ‘Roaring Kitty’ herstart interesse in Meme Coins
Analist is zeer bullish over deze twee cryptomunten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten