Solana, SOL pb
Solana

‘Dit is hoeveel Solana kan stijgen deze bullmarkt’

Solana, een grote rivaal van Ethereum op het gebied van smart contracts, ziet er volgens Guy Turner op meerdere niveaus bullish uit op dit moment. Op zowel de weekgrafiek als de maandgrafiek verwacht Turner een uitbraak ten opzichte van Ethereum die een stijging van 35 tot 45 procent kan opleveren.

Dat zou een Solana koers van 300 dollar of meer op kunnen leveren.

Solana breekt niet alleen uit ten opzichte van Ethereum

Guy Turner ziet Solana niet alleen uitbreken ten opzichte van Ethereum. Ook ten opzichte van Bitcoin ziet het er volgens de analist goed uit op dit moment.

“Solana lijkt uit te breken ten opzichte van Bitcoin op de weekgrafiek en de maandgrafiek, wat een gigantische stijging kan opleveren. Wat dit betekent is dat de Bitcoin koers grofweg op dit niveau zal blijven tot de halving en Solana naar het niveau van 300 dollar kan stijgen.

Gezien het feit dat de halving in de buurt is, kan de Bitcoin koers ook weer aan stijgingen beginnen”, aldus Guy Turner.

Naast het uitbreken ten opzichte van Ethereum en Bitcoin ziet Guy Turner ook andere redenen waardoor Solana naar nieuwe hoogten kan stijgen.

Andere argumenten voor stijgingen van Solana

Guy zegt dat er vier grote mijlpalen op het programma staan voor Solana, die een sleutelrol spelen in de koerstoekomst van de munt.

“De vraag of Solana het niveau van 300 dollar kan bereiken, hangt af van de mijlpalen. In januari publiceerde de Solana Foundation een roadmap met vier mijlpalen.

Het eerste hoogtepunt is de lancering van token-extensies die in januari plaatsvond. De tweede mijlpaal is de lancering van nieuwe validator-software in de vorm van Firedance. Deze software voegt een hoop snelheid aan Solana toe, al is het nog niet duidelijk hoeveel precies.

De derde mijlpaal op de roadmap van Solana is ongedefinieerde institutionele steun. Hierbij staat dat bedrijven nu alle tools tot hun beschikking hebben om te bouwen op Solana. Het feit dat Solana als doel heeft om een decentrale versie van NASDAQ te worden geeft aan dat Real World Assets eraan kunnen komen.

De vierde en laatste mijlpaal van Solana is de oproep van de stichting aan ontwikkelaars om alle tools te gebruiken om producten en diensten op Solana te bouwen”, zo vertelt Turner.

Die mijlpalen zijn nog niet allemaal heel concreet, maar het doel om een decentrale versie van de NASDAQ te worden is natuurlijk heel interessant. Denk jij dat Solana het in zich heeft om dat doel te bereiken?

Nog 3 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Solana of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 3 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Buy the Dip: Solana whales kopen voor miljoenen dollars aan memecoins
Topanalist: Deze cryptomunt is klaar voor een grote prijsstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?