Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dit is waarom de Shiba Inu en Dogecoin prijzen weer stijgen

Voor Shiba Inu is het tij eindelijk aan het keren, aangezien de prijs eindelijk weer is gestegen de afgelopen 7 dagen. Volgens verschillende analisten betekent dit dat de prijs nog veel meer zal gaan stijgen de komende tijd.


Prijs vanaf 10 januari met 23% gestegen

Vanaf 10 januari is de koers met 23% omhoogschoten. Deze prijsstijging heeft voor een nieuwe aanwas van investeerders gezorgd. Er is weer meer vraag naar SHIB tokens en dat is goed nieuws.

De opwaartse trend begon op 10 januari en duurde zeker drie dagen. Deze stap naar boven werd mede veroorzaakt door de geruchten dat handelsplatform Robinhood wellicht de token toch toe zou willen voegen. Voor nu lijkt dit echter slecht een gerucht te zijn.

Toch heeft dit het enthousiasme van SHIB investeerders weer aangewakkerd. Een dergelijke listing op het platform zou namelijk extreem bullish zijn.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ook Dogecoin boekt mooie winsten

Naast Shiba Inu boekte ook Dogecoin prachtige winsten. Dit gebeurde doordat Tesla aankondigde dat het nu DOGE tokens accepteert in zijn Merch-store. In de afgelopen 7 dagen tijd is de Dogecoin koers dan ook met meer dan 23% gestegen.

Wat er met de SHIB en DOGE prijs gaat gebeuren op de korte termijn is lastig te voorspellen. Beide tokens zijn namelijk extreem afhankelijk van de adoptie van bedrijven. Toch vertellen analisten dat het er nu redelijk positief uitziet voor beide meme-tokens.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten