Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit is waarom de Shiba Inu prijs vandaag flink is gestegen

De Shiba Inu (SHIB) prijs is vandaag flink gestegen. Dit doordat de crypto exchange Kraken de coin toe heeft gevoegd aan het platform.


Shiba Inu haalt Avalanche in

Door de listing van Kraken is de Shiba Inu (SHIB) token vanochtend gestegen naar een dagelijks hoogtepunt van boven de $0,00005097. Voor Shiba Inu is dit het hoogste niveau sinds 19 november.

SHIB, gelanceerd in augustus 2020, is een op Ethereum gebaseerde token gemaakt door een ontwikkelaar met de bijnaam Ryoshi. De meme-coin kreeg de afgelopen maanden veel aandacht. Dit kwam voor een deel vanwege de indirecte betrokkenheid van Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum. Maar voor een nog groter deel door de explosieve prijsstijging die de token door heeft gemaakt.

Een mogelijke reden voor de laatste prijsstijging van SHIB was de listing op Kraken. Dit is de op een na grootste crypto-exchange van Amerika qua handelsvolume.

Kort na de aankondiging kocht een anonieme crypto-whale onder het alias van Gimli 24,8 miljard tokens. Deze hadden een waarde van meer dan $1 miljoen op het moment van de aankoop. Zoals gegevens van Whalestats laten zien, bezit Gimli momenteel meer dan $59 miljoen in SHIB.


Meer integraties voor SHIB

Kraken is de nieuwste in de VS gevestigde exchange die de afgelopen maanden SHIB heeft vermeld. De coin werd medio september gelanceerd op Coinbase, en ook crypto exchange Gemini volgde eerder deze maand.

Op 1 november kwam Shiba Inu beschikbaar op Binance, momenteel de grootste crypto-exchange ter wereld.

Eerder deze maand, kondigde crypto-betaaldienst Coingate de officiële integratie van Shiba Inu. Nu kunnen gebruikers, traders, makelaren, en gift card-kopers het token accepteren, kopen, verhandelen, of uitgeven.

Meer positief nieuws voor SHIB kwam maandag toen Newegg, een in Californië gevestigde tech e-retailer, begin december zei dat het de token als betaalmiddel op zijn platform zou accepteren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten