Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Dit is waarom de VeChain prijs omhoog vliegt

De VeChain prijs is de afgelopen week weinig bewogen, maar vandaag is daar verandering in gekomen. De VET koers is namelijk van de ene op de andere dag met meer dan 30 procent gestegen.


De VET koers stijgt met 33%

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 VET token rond de $0,07652. Dat is bijna 33 procent hoger dan een dag geleden. Maar wat is de reden van deze enorme prijsstijging?

VET 1 uur per candle – Bron: Tradingview

De prijsstijging werd eerder deze week al voorspelt door een analist genaamd Justin Bennett. Hij vertelde dat de VET koers met zeker 40% zou kunnen stijgen, en dat lijkt nu uit te komen.


Wil jij VeChain verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


VeChain is klaar voor veel grotere winsten

Op de weekgrafiek identificeerde de analist namelijk een zelfde soort opstelling die ook in 2020 werd gezien. Op dat moment bereidde VeChain zich voor op wat volgens Bennet een van de grootste rally’s in de daaropvolgende maanden zou worden. De opstelling waar we over spreken is het ‘omgekeerde kop en schouders-patroon’.

Zoals op de grafiek hieronder te zien is, toen VeChain erin slaagde boven die trendlijn te breken, kon de prijs het bullish momentum hervatten naar onbekend terrein. Destijds boekte de prijs van VET tot 2021 meer dan 1.000% winst.

Het is trouwens wel belangrijk dat VeChain op den duur de $0,10 doorbreekt. Pas als dat lukt is VET klaar voor een nog veel grotere koersstijging, zo vertelt de analist. Echter, dat het weerstandsniveau rond de $0,070 doorbroken is, is een zeer positief teken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten