Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Dit is waarom de WAVES prijs met 50 procent is gestegen

De prijs van de cryptotoken Waves is plotseling met meer dan 50 procent gestegen. Hierdoor heeft de munt zijn hoogste punt ooit bereikt.


WAVES bereikt zijn hoogste punt ooit

Op 22 maart bereikte WAVES een lokaal hoogtepunt van $34,9. Dit was hetzelfde niveau waarop de token half september vorig jaar tot stilstand kwam. Vandaag is dit niveau echter overwonnen met een hoog handelsvolume en dat is een zeer positief teken. De prijs schoot omhoog met meer dan 50 procent en bereikte rond 08:00 ’s ochtends een nieuwe All Time High van $50,50.

Voor nu ligt er een redelijk sterke weerstand rond de $53,07. Hier ligt namelijk de Fibonacci 100% extension. Het zou dus zo kunnen zijn dat veel handelaren rond dit niveau winst gaan nemen.

Ook is er op de uurgrafiek te zien dat de RSI op het punt staat een lower high te maken, zelfs toen de prijs een hogere high maakte. Dat is een bearish divergentie. Dit zou kunnen leiden tot een correctie naar het gebied van $38 – $40. Aan de andere kant vertoonden hogere tijdframes een sterk bullish momentum en nog geen divergentie, wat betekende dat verdere winsten nog steeds waarschijnlijk zijn.


Wil jij WAVES verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Conclusie

WAVES lijkt wat weerstand te ondervinden van het psychologische $50 niveau. Mocht deze doorbroken worden zal er rond de $53 een vrij sterke weerstand liggen. Een uitbraak boven dit niveau zou zeer bullish zijn. Echter, als de rally niet genoeg kracht weet te behouden lijkt de kans aanwezig op een correctie tot richting de $40.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten