Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Dit is waarom Solana vandaag een nieuwe ATH heeft bereikt

De Solana (SOL) koers is enorm omhoog geschoten. De munt bereikte vandaag zelfs een nieuwe All Time high, maar wat zit er achter de enorme rally?


De Solana prijs stijging wordt gedreven door een NFT project

De Solana prijs is in 1 dag tijd met meer dan 40% gestegen in een week tijd boekt de munt zelfs een winst van meer dan 70%. De koersstijging van de munt werd veroorzaakt doordat het NFT-project, genaamd Degenerate Ape Academy dat draait op de Solana blockchain, binnen acht minuten was uitverkocht.

Ook het handelsvolume van Solana is vandaag zeer hoog. Volgens onderzoeksbureau Messari staat Solana momenteel op de zenvede plaats in termen van handelsvolume. Dit laat een snel groeiende interesse onder investeerders zien. Het totale circulerende aanbod van SOL-tokens heeft de afgelopen dagen ook een scherpe piek gekend, van 272 miljoen op 11 augustus tot meer dan 284 miljoen op 12 augustus.

SOL week grafiek – Bron: Tradingview

Op het moment van schrijven ligt de Solana prijs rond de $61,20. Als de rally aan houdt lijkt de munt met weerstand te maken te krijgen rond de $66,67. Als ook dit niveau doorbroken wordt kan SOL snel richting de $70 en $80 stijgen. Aan de andere kant zien we vaak dat crypto’s die zo snel stijgen eerst wat terugzakken omdat investeerders winst nemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

playstore
appstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten