VeChain, vet
Altcoin

Dit is waarom we VeChain in de gaten houden

VeChain heeft de afgelopen week al een geweldige prijsstijging meegemaakt, maar de munt lijkt klaar voor meer winst.


VeChain blijft groeien

De VeChain Foundation kondigde onlangs aan dat het mainnet de mijlpaal van 10.000.000 blokken bereikte. De ontwikkelaars van het netwerk vertellen dat deze prestatie een weerspiegeling is van de schaalbaarheid, veiligheid en stabiliteit van het netwerk. Daarnaast heeft de in VeChain ook een update gedeeld over verschillende aankomende ontwikkelingen. Het ging onder andere over updates van de infrastructuur, meer samenwerkingen, use-cases en community-dApps. Deze zullen de verdere groei van VeChain stimuleren.

Gedurende de maand augustus boekte VeChain een winst van meer dan 50%. Dit werd onder andere veroorzaakt door de terugkeer van de bullish stemming onder beleggers in de hele cryptosector.

VeChain probeert nu om zoveel mogelijk bedrijven aan boord te krijgen die de technologie te adopteren. Het heeft eerder al samengewerkt met verschillende toonaangevende bedrijven, zoals Walmart, PwC en Renault.

Vorige week heeft de blockchain een nieuwe service uitgerold waarmee bedrijven hun rapportageprocessen voor hun CO2-voetafdruk kunnen verbeteren. De Digital Carbon Footprint SaaS-service stelt organisaties in staat om hun gegevens over CO2-emissies transparant te loggen en te integreren met externe verzekeringsaanbieders die samenwerken met VeChain. Dit zorgt voor een boost voor duurzaamheidstoepassingen.

Crypto-analist Justin Bennett heeft onlangs een bullish voorspelling voor VeChain gedeeld. Hij suggereerde een nauwe positieve correlatie tussen VET en Cardano’s ADA, die de laatste tijd ook is gestegen. Ook verwachtte hij dat de cryptocurrency de komende weken beter zal presteren dan ADA.


Belangrijkste niveaus

Op de 4-uurgrafiek van VET is een sterke bullish bias te zien aan de moving averages (MA’s) en de MACD. VeChain is er hierdoor in geslaagd om voorbij het belangrijke weerstandsniveau van $0.136 te komen. Voor nu lijkt er alleen nog wat weerstand te liggen rond de $0.149. Een doorbraak boven dat niveau kan de prijs laten stijgen tot het volgende weerstandsniveau van $0.173.