Altcoin Nieuws

Do Kwon belooft Terra door te ontwikkelen nu de Luna koers omhoog schiet

Do Kwon, de oprichter van TerraForm Labs, heeft gezworen door te gaan met de wederopbouw van het Terra-project om ervoor te zorgen dat de slachtoffers van de instorting van Terra volledig worden gecompenseerd voor hun verliezen. Do Kwon plaatste dan ook op zijn twitter een hamer en moersleutel, wat moet aanduiden dat hij hard bezig is met de ontwikkeling van het project.

LUNA koers stijgt met 250% terwijl Luna Classic koers crasht

De timing van de tweet kwam hem natuurlijk goed uit. Hij plaatste het bericht op een moment dat de LUNA koers met meer dan 250 procent omhoogschoot naar een hoogtepunt van boven de 7 dollar.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LUNA token rond de $6,61. Dat betekent dat de koers in de afgelopen 24 uur met 234 procent is gestegen. De marktkapitalisatie van het project ligt rond de 895 miljoen dollar.

De plotselinge koersstijging van de LUNA token resulteerde echter ook in een enorme duik in de prijs van Luna Classic (LUNC). De prijs van LUNC is in de uren voorafgaand aan het drukken met 20% gedaald en wordt verhandeld op $0,0004177.

Do Kwon ontkent alle beschuldigingen

Ondertussen blijft Do Kwon alle beschuldigingen over fraude tegen hem en zijn bedrijf ontkennen. In een recente tweet verwierp Kwon de aantijging van de beroemde klokkenluider van Terra genaamd ‘FatMan’, die beweerde dat Terraform Labs 435.000 LUNA-tokens die van de LUNA 2.0-airdrop waren ontvangen naar Binance had gestuurd voor verkoop.

Al met al zijn het een paar interessante dagen geweest voor Terra Classic en Terra 2.0 investeerders. De vraag is nu welke van de twee munten de rally door kan zetten en welke weer als een baksteen naar beneden zal vallen.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten