Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dogecoin bereikt wéér nieuwe ATH vlak voor sketch op tv

Dogecoin heeft vandaag weer een recordhoogte bereikt. De nieuwste prijsstijging wordt aangewakkerd doordat Elon Musk naar verwachting een sketch over DOGE zal uitzenden op het tv programma Saturday Night Live.


Gaat DOGE een prijs van 1 dollar bereiken?

De Dogecoin prijs steeg vandaag naar een hoogtepunt van $0,73, voordat het terugzakte naar de huidige prijs van $0,71. Zoals hierboven aangegeven wordt de prijsstijging aangewakkerd door Saturday Night Live, wat een Amerikaans komedie programma is die door miljoenen Amerikanen wordt bekeken. In de show, die voor ons op zaterdag 05:30 ’s nachts plaatsvindt, organiseert Elon Musk een sketch waarin hij het over DOGE zal hebben.

Op het hoogtepunt van vandaag overtrof de DOGE bijna de marktkapitalisatie van de op twee na grootste cryptocurrency, Binance Coin (BNB). De marktkapitalisatie van Dogecoin lag toen namelijk rond de $95,3 miljard, slechts 1,6% lager dan de marktkapitalisatie van BNB.

DOGE koersverloop – Bron: Tradingview

Volgens DOGE-fans zou de sketch op Saturday Night Live kunnen zorgen dat miljoenen nieuwe mensen kennis maken met de token. De hoop is dan ook dat deze nieuwe kijkers Dogecoin zullen kopen, waardoor de prijs omhoog gaat.

Investeerders hopen dat de sketch van Musk de prijs op zijn minst tot $1 zal opdrijven. Er bestaat echter ook een kans dat de koers, na zaterdag nnacht, ongenadig hard crasht.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten