Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Dogecoin & Ethereum in top 10 Google nieuwszoekopdrachten

Cryptocurrencies worden ook op het wereldwijde online zoekplatform Google steeds populairder. Zo staan zowel Dogecoin (DOGE) als Ethereum (ETH) in de lijst van meest gezochte termen op Google in 2021.


Top zoekresultaten

Google maakte dit bekend door hun beste zoekopdrachten van het jaar 2021 vrij te geven. Deze lijst is opgesplitst in verschillende categorieën, waaronder nieuws, games, films, etc.

Opvallend is dat Dogecoin als vierde uit deze resultaten in de categorie nieuws is gekomen. ‘Ethereum Price’ komt op plaats 10. Andere top resultaten in de categorie nieuws waren Afghanistan, AMC Stock, COVID Vaccine, GME Stock, Stimulus Check, Georgia Senate Race, Hurricane Ida & COVID.

Bron: Google Trends

Bitcoin niet in top 10

Opvallend is dat Bitcoin niet in de top 10 van de meest gezochte zoektermen valt, in geen enkele categorie. Dogecoin is in 2021 naar voren gekomen als een van de meest succesvolle cryptocurrencies en kwam eerder dit jaar op de lijst van de top 10 van grootste cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

Dit is ook terug te zien in de prijs van de altcoin. In de afgelopen 365 dagen is deze prijs namelijk gestegen met bijna 5.100%. Ook Ethereum doet het hier goed met een stijging van meer dan 630% in dezelfde periode.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten