Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dogecoin naar 1 dollar? Reddit wendt zich tot DOGE

Na de enorme koersstijging van GameStop is vandaag Dogecoin aan de beurt. De Reddit groep r / Wallstreetbets heeft ervoor gezorgd dat de prijs van DOGE vandaag enorm is gestegen en niemand weet waar dit stopt.


Dogecoin stijgt met 80%

De prijs van Dogecoin is vandaag met meer dan 80% gestegen. Ook het handelsvolume schoot omhoog met meer dan 800%. Dit komt omdat de munt gepumpt leek te worden door de bekende reddit groep r / Wallstreetbets. Vervolgens nam social media de hype over.

DOGE prijs schiet omhoog – Bron: Tradingview

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Dogecoin naar $1?

De Dogecoin koers is vandaag dus in een paar uur tijd met meer dan 80% gestegen waardoor het een hoogtepunt van $0,015 bereikte. Deze bizarre koersstijging ging gepaard met een grote stijging in aandacht op social media, waarbij de Twitter-activiteit met meer dan 300% steeg. De bron, zo lijkt het, is dezelfde Reddit-groep die leidde tot de bizarre bull-run in de aandelenkoers van het Amerikaanse bedrijf GameStop. Een Twitter-account dat zich voordeed als de moderator voor r / Wallstreetbets vroeg:

‘Is Doge ooit een dollar waard geweest?’

Vervolgens begonnen de hashtags #dogecoin en # dogecoininto1dollar populair te worden onder gebruikers in de Verenigde Staten.

Dat Dogecoin nu aan de beurt is, na GME, is niet helemaal uit de lucht gegrepen. GameStop en Dogecoin hebben namelijk 1 ding gemeen. De CEO van Tesla, Elon Musk heeft tweet namelijk vaker over beide activa. Het is trouwens onwaarschijnlijk dat DOGE ooit $1 waard zal worden. De munt is een meme-coin en de kans is groot dat de hype spoedig weer afgelopen is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten