Dogecoin, doge
Dogecoin

Dogecoin-oprichter: DOGE koers zal nooit meer de $0,74 bereiken

De oprichter van Dogecoin, Billy Markus, denkt dat de memecoin nooit meer zijn hoogste punt ooit zal bereiken. Toch zijn DOGE investeerders optimistisch. Dit omdat de rijkste man ter wereld, Elon Musk, het project blijft steunen. Wellicht dat Musk zelfs Dogecoin betalingen gaat accepteren op Twitter. Dit zou een opwaartse trend kunnen veroorzaken.

Dogecoin oprichter Billy Markus is pessimistisch

Ondanks dat de community dus best positief is, is de oprichter van Dogecoin pessimistisch. Billy Markus heeft al veel vaker laten weten dat hij niet gelooft in de waarde van de memecoin. Volgens hem zijn beleggers alleen geïnteresseerd in DOGE als de prijs hoog is, en dat is niet de juiste benadering voor een goed project.

Een crypto analist plaatste op Twitter een prijsgrafiek van de Dogecoin die zijn all time high van $0,74 bereikte. De twitteraar schreef er bij: “Ik kan niet wachten om dit weer te zien.”

Billy Markus antwoordde hierop en schreef: “Zou kunnen dat we prijs van $ 0,74 nooit meer terug zien. 2021 was een raar jaar en Dogecoin werd meegesleurd in de dystopie.”

https://twitter.com/BillyM2k/status/1538944073750392833

De oprichter van DOGE is dus vrij pessimistisch over de vooruitzichten van de coin. Dat is ook niet zo gek aangezien de Dogecoin koers met meer dan 91% is gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit.

Dogecoin nieuws

Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?