Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dogecoin stijgt met 14% nu ze toegevoegd worden aan Bitcoin ATM

De Dogecoin prijs is vandaag met meer dan 14% gestegen nadat naar buiten kwam dat de crypto ATM provider genaamd ‘Bitcoin of America’ Dogecoin heeft toegevoegd aan zijn crypto-geldautomaten.


De DOGE prijs schiet omhoog

De Dogecoin prijs is ligt op het moment van schrijven rond de $0.1358. Dat betekent dat de koers met meer dan 10 procent is gestegen vandaag. De munt bereikte rond 12:00 ’s middags zelfs even een hoogtepunt van $0,1405.

DOGE grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

In de afgelopen 7 dagen is de DOGE prijs zelfs met bijna 20 procent gestegen. Ondanks dat ligt de DOGE prijs nog altijd 80 procent lager dan zijn hoogste punt ooit van $0,73, die bereikt werd in mei 2021.


Wil jij DOGE verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Dogecoin wordt toegevoegd op crypto-geldautomaten

De belangrijkste drijfveer achter de Dogecoin prijsstijging lijkt het nieuws te zijn dat een populaire crypto-geldautomaat-provider in Amerika, genaamd Bitcoin of America, Dogecoin heeft toegevoegd aan zijn lijst met beschikbare tokens. Naast DOGE kunnen gebruikers met de kiosken Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen en verkopen.

Crypto-geldautomaten werken op dezelfde manier als traditionele geldautomaten, behalve dat gebruikers tegen betaling contant geld kunnen omwisselen voor crypto en vice versa. De kosten om dit te doen bij zo’n cryptogeldautomaat ligt vaak echter wel erg hoog. Coin ATM Radar schat de gemiddelde aankoopprijs bij geldautomaten in de Verenigde Staten op maar liefst 11%.

Bitcoin of America ATM locaties – Bron: Coin ATM Finder

Volgens Coin ATM Finder, een site die de locatie van verschillende crypto-geldautomaten over de hele wereld bijhoudt, zijn er momenteel 1.814 Bitcoin van Amerikaanse kiosken in de Verenigde Staten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten