Dogecoin koers
Dogecoin

Dogecoin zet opwaartse trend voort: Klaar voor prijsstijging van 15%

De waarde van Dogecoin (DOGE) heeft de afgelopen 24 uur een aanzienlijke stijging doorgemaakt. Met een toename van 7% heeft de munt nu een waarde van $0,206 bereikt.

De populaire memecoin onderging kortgeleden een correctie, maar alle verliezen van de afgelopen dagen zijn inmiddels volledig hersteld.

Analisten suggereren dat de koers van DOGE in de nabije toekomst zelfs een poging kan doen om de recente piek van $0,22 te overstijgen.

Is Dogecoin klaar voor een prijsstijging van 15%?

Vandaag heeft de koers van Dogecoin de psychologische prijsgrens van $0,20 doorbroken. Deze grens diende lange tijd als een aanzienlijke weerstand, en het behouden van een waarde boven deze grens is nu van cruciaal belang.

Eind maart deed de munt al een sterke poging om boven deze prijsgrens te blijven, met name nadat er op 30 maart steun werd gevonden rond deze prijs, wat leidde tot een nieuwe rally die de koers zelfs boven de $0,22 bracht. Toch zakte de altcoin slechts twee dagen later opnieuw onder de $0,20.

Sinds 5 april heeft de koers van DOGE een opwaartse trend ingezet, waarbij het steeg van een lokale dieptepunt van $0,17 naar een huidige waarde van ongeveer $0,206. Dit vertegenwoordigt een indrukwekkende toename van meer dan 17% in slechts enkele dagen.

Als Dogecoin in staat is om de $0,20-grens te handhaven, voorspellen sommige analisten dat de koers verder kan stijgen naar $0,23, waar een volgend significant weerstandsniveau ligt. Dit zou een verdere koersstijging van 15% betekenen ten opzichte van de huidige prijs.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Staat X op het punt om Dogecoin te integreren?
Waarom stijgt de Dogecoin koers vandaag?
Dogecoin koers van $0,25 in mei?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?