kangamoonpb
Persbericht

Dogwifhat en Bonk klimmen op de lijst met meme munten; KangaMoon volgende?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Meme coins winnen de laatste tijd aan populariteit; Dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) behoren tot de meest populaire. Tegelijkertijd staat KangaMoon (KANG) op het punt een belangrijke mijlpaal te bereiken in zijn voorverkoop – het ophalen van meer dan $6 miljoen. Sommige experts suggereren dat deze sensatie van de vijfde fase van de voorverkoop de volgende 100x meme coin in 2024 zou kunnen worden.

Dogwifhat Prijs Piekt na Notering op Bybit

Dogwifhat (WIF) heeft onlangs vaak het nieuws gehaald in de ruimte van meme coins. Opvallend is dat Bybit aankondigde dat het deze meme coin op zijn platform zal noteren. De beurs verklaarde dit te doen omdat de Dogwifhat coin voldoet aan de liquiditeitsvereisten.

De prijsbeweging van Dogwifhat steeg het afgelopen jaar alleen al met 1.541%, waardoor de marktkapitalisatie op $2,75 miljard kwam. Daarnaast toont de technische analyse voor Dogwifhat een veelbelovende toekomst. Bijvoorbeeld, 11 technische indicatoren geven een groen signaal voor WIF. Hierdoor blijven experts optimistisch, aangezien ze een stijging tot $3,39 verwachten voor het einde van het tweede kwartaal van 2024.

Bonk (BONK) blijft stijgen op de meme coin markt

Ondertussen laat Bonk (BONK), een andere meme coin, bullish signalen zien. Bijvoorbeeld, Bonk zag een prijsstijging van 3.775% in het afgelopen jaar alleen. Gegevens van CoinMarketCap laten zien dat het op een bepaald moment zelfs Floki (FLOKI) voorbijstreefde wat betreft marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van Bonk steeg tot $1,58 miljard in die tijd, terwijl die van Floki op $1,50 miljard stond.

De technische analyse van de Bonk crypto toont ook bullish signalen. Momenteel geeft de RSI-indicator van Bonk een 60 aan – een bullish signaal. Met daarnaast 20 technische indicatoren in het groen, lijkt de toekomst van deze meme coin rooskleurig. Als gevolg daarvan voorspellen marktanalisten dat Bonk zal handelen op $0,000038 binnen het tweede kwartaal van 2024.

KangaMoon (KANG): Een van de beste nieuwe meme coins nu in voorverkoop

KangaMoon (KANG) is nog steeds een van de meest succesvolle meme coins, aangezien de voorverkoop tot nu toe meer dan $6 miljoen heeft opgebracht. Projecties suggereren dat KangaMoon mogelijk de $7 miljoen zal overschrijden voordat mei 2024 eindigt. Niet alleen dat, deze meme coin heeft nu meer dan 6.000 houders en 20.000 geregistreerde gemeenschapsleden.

In tegenstelling tot 99% van de meme coins, bezit KANG daadwerkelijke bruikbaarheid aangezien het gebruikt zal worden als in-game valuta voor het aanstaande P2E (play-to-earn) spel van KangaMoon. Met deze meme coin kun je in-game items kopen of je personages verbeteren. Daarnaast krijgen KANG-houders exclusieve toegang tot wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen voor extra beloningen en in-game items.

Een ander spannend aspect van KangaMoon zijn de SocialFi-functies. Bijvoorbeeld, KangaMoon geeft gratis KANG tokens aan zijn meest actieve gemeenschapsleden. Dit heeft talloze individuen aangespoord om KangaMoon’s sociale media-inhoud te liken of te delen om deze meme coin te verkrijgen voordat de officiële lancering plaatsvindt.

Een KANG token is slechts $0,0196 waard in fase 5 van de voorverkoop. Vroege kopers ervaren een rendement op investering van 290%. Echter, experts wijzen erop dat KANG verbindingen heeft met de P2E-gamingmarkt, die naar verwachting $885 miljoen zal bereiken tegen 2028. Daarom voorspellen ze een potentieel 100x sprong zodra KANG Tier-1 beurzen bereikt in Q2 van 2024 – waardoor het de beste meme coin is om in te investeren.

Kan KangaMoon Dogwifhat en Bonk Voorbijstreven?

KangaMoon heeft een lage marktkapitalisatie van $19,6 miljoen, dus het zou Dogwifhat en Bonk kunnen inhalen. Met andere woorden, KANG heeft veel minder nieuwe fondsen nodig voor een explosieve prijsstijging. Als je dit potentieel baanbrekende token in de meme coin ruimte wilt, volg dan de onderstaande links en krijg een bonus van 10%.

Ontdek de Spannende Mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) Voorverkoop Vandaag!

Website: https://Kangamoon.com/

Join De Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.