The Palm Island Panorama with Dubai Marina
Regulatie

Duurste moderne postzegel gelanceerd door VAE

De duurste moderne postzegel wereldwijd is in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gelanceerd. Dit om de 50e verjaardag van de oprichtingsdag van het land te vieren.

Eén gram goud per postzegel

De ‘Emirates Post Group’, een postkantoor van de overheid, heeft de eerste editie van de moderne postzegel gelanceerd. Er zullen in totaal vier edities gelanceerd worden. Iedere fysieke postzegel in de collectie wordt geleverd met een digitale versie.

De duurste editie hiervan zal circa €525 gaan kosten en heeft de naam ‘Golden Jubille 2021’ gekregen. Iedere postzegel zal één gram goud bevatten.

De andere edities zijn relatief goedkoper en kosten ongeveer 250 AED (€65) per NFT-postzegel.

De eerste in het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Met de lancering van de NFT-postzegels was het Emirates-postkantoor de enige in het Midden-Oosten en Noord-Afrika die dit deed. Blockchain is het afgelopen jaar een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie van de VAE.

De CEO van het postkantoor, Abdullah Al Ashram, heeft de beslissing verder toegelicht. Hij legde uit dat de beslissing is genomen om de verjaardag van de oprichtingsdag te vieren. Iedereen op de wereld komt automatisch in aanmerking om de moderne postzegels aan te schaffen. Hij zei als slot het volgende:

Het maakt absoluut deel uit van de bredere strategie en blockchain zal de sleutel zijn tot veel projecten bij de postgroep van Emirates.

Regulatie nieuws

Juridische strijd rond uitlevering Terraform Labs-oprichter Do Kwon gaat verder
Nieuwe SEC-voorzitter in Nigeria wekt vertrouwen bij crypto-stakeholders
S&P Global: Amerikaanse wet baant de weg voor banken om stablecoins uit te geven
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen