Regulatie Nieuws

Regulatie Nieuws

Duurste moderne postzegel gelanceerd door VAE

De duurste moderne postzegel wereldwijd is in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gelanceerd. Dit om de 50e verjaardag van de oprichtingsdag van het land te vieren.

Eén gram goud per postzegel

De ‘Emirates Post Group’, een postkantoor van de overheid, heeft de eerste editie van de moderne postzegel gelanceerd. Er zullen in totaal vier edities gelanceerd worden. Iedere fysieke postzegel in de collectie wordt geleverd met een digitale versie.

De duurste editie hiervan zal circa €525 gaan kosten en heeft de naam ‘Golden Jubille 2021’ gekregen. Iedere postzegel zal één gram goud bevatten.

De andere edities zijn relatief goedkoper en kosten ongeveer 250 AED (€65) per NFT-postzegel.

De eerste in het Midden-Oosten en Noord-Afrika

Met de lancering van de NFT-postzegels was het Emirates-postkantoor de enige in het Midden-Oosten en Noord-Afrika die dit deed. Blockchain is het afgelopen jaar een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie van de VAE.

De CEO van het postkantoor, Abdullah Al Ashram, heeft de beslissing verder toegelicht. Hij legde uit dat de beslissing is genomen om de verjaardag van de oprichtingsdag te vieren. Iedereen op de wereld komt automatisch in aanmerking om de moderne postzegels aan te schaffen. Hij zei als slot het volgende:

Het maakt absoluut deel uit van de bredere strategie en blockchain zal de sleutel zijn tot veel projecten bij de postgroep van Emirates.

Regulatie nieuws

Singapore geeft 3 crypto-bedrijven goedkeuring voor licentie Singapore geeft 3 crypto-bedrijven goedkeuring voor licentie
Centrale Bank Qatar in fundamentele fase voor lancering Digitale Valuta Centrale Bank Qatar in fundamentele fase voor lancering Digitale Valuta
WeChat China verbied Crypto- en NFT-gerelateerde accounts WeChat China verbied Crypto- en NFT-gerelateerde accounts
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten