Newsbit

ebay binance coin

eBay gaat Crypto’s accepteren, mogelijk Binance Coin (BNB)

ebay binance coin

Er zijn foto’s uitgelekt tijdens de voorbereidingen van een komende conferentie. Op de uitgelekte foto’s lijkt het erop dat eBay van plan is crypto te gaan accepteren.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

eBay kan zorgen voor massale crypto adoptie

Het gerucht gaat nu dus dat eBay snel zal beginnen met het accepteren van crypto betalingen. De foto’s, die zijn gelekt, hebben voor een enorme ophef gezorgd op Twitter. Twitteraars zijn zeer benieuwd of de wereldberoemde website in de nabije toekomst cryptomunten gaat accepteren.

Als dit echt waar is dan zal eBay, wat 1 van de grootste online marktplaatsen is ter wereld met 180 miljoen gebruikers, de crypto wereld een flinke duw in de richting van wereldwijde acceptatie geven.

 

eBay gaat mogelijk Binance Coin (BNB) gebruiken

De geruchten vliegen de wereld in en variëren van Bitcoin acceptatie tot een exclusieve deal met Binance Coin (BNB).

Een andere Twitteraar vertelt dat het iets minder spectaculair kan zijn dan dat het lijkt. Hij vertelt dat Utrust mogelijk als tussenpartij gaat fungeren. Op deze manier zou eBay haar crypto naar fiat transacties kunnen afhandelen.

Utrust heeft vorig jaar Sanja Kon, voormalig eBay en PayPal medewerker aangetrokken. Het is dan ook zeker niet onmogelijk om te denken dat ze haar contacten gebruikt om een deal te sluiten met haar oude werkgever.

 

Binance Coin (BNB) prijs vliegt omhoog +10%

1 ding is zeker. De Binance Coin koers vliegt vandaag omhoog na de geruchten. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 BNB rond de $23,40 dollar. 24 uur geleden lag de BNB prijs nog rond de $21,20 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 10 procent is gestegen.

 
binance-coin-bnb
 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top