Happy Shiba Inu
Altcoin, Shiba inu

Een persoon vernietigde 10 miljard Shiba Inu tokens in in één transactie

Een mysterieuze wallet heeft in één keer 10 miljard Shiba Inu (SHIB) coins geburned. Dat is een nieuwe record.

Een nieuw burn record

Een mysterieuze Wallet heeft een nieuw record gevestigd door maar liefst 10 miljard SHIB tokens vernietigen (burnen). Deze munten hadden een totale waarde van $124.300. Dit is tot nu toe de grootste burn in de geschiedenis. Deze burn is de grootste burn in een enkele transactie en ook de grootste sinds de lancering van de Burn Portal.

Gegevens van Etherscan.io laten zien dat de mysterieuze wallet eerder al 1.32 miljard SHIB, ter waarde van $32,346, naar de dead wallet stuurde in twee afzonderlijke transacties. Deze burn-transacties vonden plaats op 24 april 2022, de dag na de lancering van de SHIB Burn Portal.

De SHIB Burn Portal ging officieel live op 23 april 2022. Bij de lancering van SHIB Burn Portal moedigde het Shiba Inu-team zijn gemeenschap aan om Shiba Inu-munten te burnen. Ze beloofde dat ze beloond zouden worden met een officiële munt van het Shiba Inu-ecosysteem, genaamd Ryoshi Vision.

Gisteren werd deze belofte officieel vervuld. Ryoshi Vision heeft via een tweet officieel verklaard dat de Shiba Inu Burn Portal beloningen live zijn gegaan op ShibaSwap. Daarmee is Ryoshi Vision verdeeld onder SHIB Burners. Vanaf nu zullen SHIB Burners elke week op dezelfde manier worden beloond.

Vertrouwen van de SHIB community neemt toe

Het burnen van Shiba Inu is voor de lancering van het burn portaal ging vrij langzaam. Maar de aankondiging van de verdeling van de nieuwe beloningen versterkt het vertrouwen van de Shiba Inu-community in het project. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de SHIB Burn Rate de afgelopen dagen flink is gestegen.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen