Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Een persoon vernietigde 10 miljard Shiba Inu tokens in in één transactie

Een mysterieuze wallet heeft in één keer 10 miljard Shiba Inu (SHIB) coins geburned. Dat is een nieuwe record.

Een nieuw burn record

Een mysterieuze Wallet heeft een nieuw record gevestigd door maar liefst 10 miljard SHIB tokens vernietigen (burnen). Deze munten hadden een totale waarde van $124.300. Dit is tot nu toe de grootste burn in de geschiedenis. Deze burn is de grootste burn in een enkele transactie en ook de grootste sinds de lancering van de Burn Portal.

Gegevens van Etherscan.io laten zien dat de mysterieuze wallet eerder al 1.32 miljard SHIB, ter waarde van $32,346, naar de dead wallet stuurde in twee afzonderlijke transacties. Deze burn-transacties vonden plaats op 24 april 2022, de dag na de lancering van de SHIB Burn Portal.

De SHIB Burn Portal ging officieel live op 23 april 2022. Bij de lancering van SHIB Burn Portal moedigde het Shiba Inu-team zijn gemeenschap aan om Shiba Inu-munten te burnen. Ze beloofde dat ze beloond zouden worden met een officiële munt van het Shiba Inu-ecosysteem, genaamd Ryoshi Vision.

Gisteren werd deze belofte officieel vervuld. Ryoshi Vision heeft via een tweet officieel verklaard dat de Shiba Inu Burn Portal beloningen live zijn gegaan op ShibaSwap. Daarmee is Ryoshi Vision verdeeld onder SHIB Burners. Vanaf nu zullen SHIB Burners elke week op dezelfde manier worden beloond.

Vertrouwen van de SHIB community neemt toe

Het burnen van Shiba Inu is voor de lancering van het burn portaal ging vrij langzaam. Maar de aankondiging van de verdeling van de nieuwe beloningen versterkt het vertrouwen van de Shiba Inu-community in het project. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de SHIB Burn Rate de afgelopen dagen flink is gestegen.

Altcoin nieuws

Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten