Bitcoin Nieuws

Eerste Bitcoin ETF in Amerika is live

De eerste Bitcoin ETF in Amerika ooit is om 15:30 live gegaan. Ondanks dit historische moment zien we nog relatief weinig prijsactie op de BTC grafiek.


Een stabiele opening voor BITO

Ondanks de relatieve rust zagen we een prijspiekje toen de Bitcoin ETF van ProShares ($BITO) live ging op de New York Stock Exchange. BITO opende op een prijs van iets minder dan $40 en bereikte snel een hoogtepunt van $42,09 voordat het consolideerde.

BITO (futures ETF koers) – Bron: Yahoo! finance

De solide livegang is volgens analisten een positief teken. Het neemt namelijk de angst weg dat er een klassiek ‘Buy the rumor, sell the news’ evenement zou zijn. Dit lijkt vooralsnog niet te gebeuren.

Bitcoin nieuws

CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving” CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving”
Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin
Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten