Bitcoin,, Trending

Eerste Bitcoin obligatie beschikbaar op Bloomberg Terminal

De eerste echte Bitcoin (BTC) obligatie ter wereld is officieel gelanceerd. Twee Europese bedrijven hebben dit mogelijk gemaakt.


Argento & London Block Exchange

Argento is een beveiligingsbedrijf uit Luxemburg, is samen met het in Londen gevestigde London Block Exchange gaan samenwerken om de Bitcoin-obligatie uit te geven. De obligatie zal worden gereguleerd door de Britze toezichthouder ‘Financial Conduct Authority (FCA)’.

Beide bedrijven zijn erg verheugd om ‘s werelds eerste Bitcoin obligatie te lanceren.


Primeur

De Bitcoin-obligatie is een primeur in gereguleerde cryptocurrency gerelateerde producten. Het is direct beschikbaar gesteld via de Bloomberg Terminal en is wereldwijd het eerste cryptocurrency product met zijn eigen ISIN-code.


Diverse looptijden

Er zijn diverse looptijden beschikbaar voor de obligaties, met ieder zijn eigen ROI-percentage. Obligaties met een langere looptijd krijgen logischerwijs een hoger ROI-percentage toegekend.

Volgens de CEO van Argento is dit een perfect product voor mensen die al Bitcoin bezitten, maar deze niet snel willen verkopen. Om toch alvast wat geld te verdienen kunnen zij er dan voor kiezen om een Bitcoin obligatie te nemen.

Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen