Binance Crypto Exchange
Exchange

Eeuwigdurende LUNA-contracten geschrapt op Binance Futures

Waar Luna (LUNA) en TerraUSD (UST) blijven instorten, blijft de populaire crypto-exchange Binance de gerelateerde handelsdiensten deactiveren.

Advies om openstaande posities te sluiten

Zo heeft de derivatentak van Binance, Binance Futures, nu de eeuwigdurende contracten van Luna met muntmarge geschrapt. Het platform meldt hierover het volgende:

“Gebruikers worden geadviseerd om openstaande posities te sluiten vóór de delistingtijd om automatische afwikkeling te voorkomen.”

Hiernaast is Binance Futures ook begonnen met de uitvoering van een automatische afwikkelingen van de contracten, het verminderen van de hefboomniveaus en het bijwerken van de marges voor LUNA eeuwigdurende contracten met muntmarge.

Hefboomwerking aanzienlijk verlaagd

Het gevolg hiervan is dat de maximale hefboomwerking voor LUNA-contracten momenteel 8x, terwijl dit eerder op maximaal 25x lag. Volgens de aankondiging worden bestaande posities die vóór de update zijn geopend niet beïnvloed. Hier voegde het bedrijf het volgende aan toe:

“Binance behoudt zich het recht voor om de maximale hefboomwerking en marges voor eeuwigdurende LUNA-contracten met USDT-marge verder te wijzigen zonder verdere kennisgeving.”

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving