Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Eeuwigdurende LUNA-contracten geschrapt op Binance Futures

Waar Luna (LUNA) en TerraUSD (UST) blijven instorten, blijft de populaire crypto-exchange Binance de gerelateerde handelsdiensten deactiveren.

Advies om openstaande posities te sluiten

Zo heeft de derivatentak van Binance, Binance Futures, nu de eeuwigdurende contracten van Luna met muntmarge geschrapt. Het platform meldt hierover het volgende:

“Gebruikers worden geadviseerd om openstaande posities te sluiten vóór de delistingtijd om automatische afwikkeling te voorkomen.”

Hiernaast is Binance Futures ook begonnen met de uitvoering van een automatische afwikkelingen van de contracten, het verminderen van de hefboomniveaus en het bijwerken van de marges voor LUNA eeuwigdurende contracten met muntmarge.

Hefboomwerking aanzienlijk verlaagd

Het gevolg hiervan is dat de maximale hefboomwerking voor LUNA-contracten momenteel 8x, terwijl dit eerder op maximaal 25x lag. Volgens de aankondiging worden bestaande posities die vóór de update zijn geopend niet beïnvloed. Hier voegde het bedrijf het volgende aan toe:

“Binance behoudt zich het recht voor om de maximale hefboomwerking en marges voor eeuwigdurende LUNA-contracten met USDT-marge verder te wijzigen zonder verdere kennisgeving.”

Exchange nieuws

Crypto.com breidt in Zuid-Korea uit Crypto.com breidt in Zuid-Korea uit
CEO Binance beschuldigt CEO WazirX van het spelen van misleidende woordspellen CEO Binance beschuldigt CEO WazirX van het spelen van misleidende woordspellen
Voyager Digital ontvangt biedingen die beter zijn dan die van FTX Voyager Digital ontvangt biedingen die beter zijn dan die van FTX
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten