Ethereum Nieuws, Nieuws, Ripple Nieuws

Eigenaar van Ethereum: “Ik wou stagiair worden bij Ripple”

Gisteren, 19 april, vertelde Vitalik Buterin, oprichter van Ethereum, een leuk feitje: “Ik heb geprobeerd om stage te lopen bij Ripple in 2013”.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

In 2013 probeerde Vitalik te solliciteren bij Ripple

Vitaliks uitspraak over het solliciteren bij Ripple kwam in een reactie op de tweet van Brian Armstrong, de CEO van Coinbase. Vitalik schrijft in de reactie dat hij in 2013, toen hij in Canada woonde, heeft geprobeerd naar Californië te komen om stage te lopen bij Ripple Labs. Echter, door problemen met het verkrijgen van een Amerikaans visum, ging het avontuur niet door.

 
https://twitter.com/VitalikButerin/status/1119148572107165696

Ook de CEO van Tron mengt zich in het gesprek

Even later mengde Justin Sun zich ook in het verhaal. De oprichter en CEO van TRON (TRX) werd in december 2013 aangenomen door Ripple Labs. Hij was de eerste werknemer in het zogenoemde “Greater China area”. Sun heeft tot januari 2016 gewerkt bij Ripple Labs. Toen hij de opmerking van Vitalik Buterin las mengde hij zich in het gesprek.

Hij zegt dat Buterin en hij collega’s hadden kunnen zijn als het allemaal door was gegaan. Ook zegt hij dat ze vast en zeker vrienden zouden zijn geworden, omdat het dan de enige twee millennials zouden zijn geweest.