Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Einde Wachten Shibarium in Zicht, Nieuwe Lanceringdatum Bevestigd

Het langverwachte mainnet-lancering van Shibarium, het op Ethereum gebaseerde Layer 2-protocol van Shiba Inu, heeft nu een definitieve datum. Dit is onlangs onthuld door de hoofdontwikkelaar van het project, Shytoshi Kusama.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shibarium, heeft in een recente blogpost aangegeven dat de officiële lancering van Shibarium naar verwachting plaats zal vinden tijdens de Blockchain Futurist Conference in augustus van dit jaar in Toronto. Als een van de prominente sponsors van het evenement, ziet Kusama deze conferentie als het ideale podium om dit opwindende nieuws te onthullen.

Ontwikkeling van Shibarium

Shibarium, een schaaloplossingsproject ontwikkeld door het Shiba Inu-team, is al geruime tijd in ontwikkeling met als hoofddoel de uitbreiding van het Ethereum-ecosysteem. Door de jaren heen heeft dit ontwikkelingsproces een opmerkelijke voortgang geboekt, wat culmineerde in de lancering van de testomgeving genaamd PuppyNet enkele maanden terug.

Het team, onder leiding van Shytoshi Kusama, blijft met vastberadenheid werken aan het Shibarium-protocol. Deze toewijding vindt zijn oorsprong in de brede acceptatie en positieve respons die PuppyNet in de afgelopen maanden heeft genoten. Dit wordt onderstreept door een gestage toename van gebruikers, beoordeeld aan de hand van actieve wallet-adressen, en een consistente groei in transacties. Dit alles wijst op een enthousiaste gemeenschap die klaarstaat om de definitieve versie van het Shibarium-protocol te ontvangen.

Meer goed nieuws

Kusama bevestigde dat het tijdens de Blockchain Futurist Conference een meermaanden-durende hackathon zal lanceren om het opstarten van nieuwe gedecentraliseerde applicaties en smart contracts te helpen versnellen naarmate het protocol live gaat.

Hoewel de lancering van Shibarium naar verwachting het hoogtepunt zal zijn van de evenementen gepland voor de Blockchain Futurist Conference, is het zeker niet het enige waar gebruikers naar uit kunnen kijken. Zoals bevestigd door Kusama, zal het uitgebreide Whitepaper van het protocol, de zogenaamde “Worldpaper”, worden tentoongesteld samen met alle Shib-gebrandmerkte projecten, en zal Treat voor het eerst in detail worden gepubliceerd.

Met het Shiba Inu-team dat meer vooruitgang laat zien in haar inspanningen om het Shibarium-protocol te lanceren, zijn de verwachtingen voor een positieve prijsimpact op SHIB en andere ecosysteemtokens op middellange tot lange termijn hoog.

Conclusie

De langverwachte lancering van Shibarium, het Ethereum Layer 2-protocol van Shiba Inu, staat gepland voor augustus op de Blockchain Futurist Conference in Toronto, zoals onthuld door projectleider Shytoshi Kusama. Het ontwikkelingsteam heeft veel progressie geboekt met het protocol, getuige de succesvolle lancering van de testomgeving PuppyNet.

Hun inzet en de brede acceptatie van PuppyNet beloven veel goeds voor de uiteindelijke ontvangst van het Shibarium-protocol. De conferentie belooft meer hoogtepunten, waaronder een hackathon en de presentatie van de ‘Worldpaper’. De vooruitgang rondom Shibarium versterkt de verwachtingen van een gunstige prijsontwikkeling voor SHIB en andere tokens binnen het ecosysteem.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging