Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk: Mars zal eigen crypto hebben, maar geen Dogecoin

In een optreden op een beroemde podcast met Lex Friedman, legde Elon Musk uit waarom Dogecoin (DOGE) niet de officiële munteenheid van Mars kan worden.


Elon Musk legt uit waarom Dogecoin niet de officiële munteenheid van Mars zal worden

Als fan van Dogecoin, bevestigde Elon Musk op 14 december, dat Tesla Dogecoin zal accepteren voor handelswaar. Dit deed hij nadat hij verklaard had dat Doge een betere betaalmethode is dan Bitcoin.

Opgewonden over het aankomen op Mars in de komende jaren, praat Elon Musk er altijd over wanneer hij maar kan. De CEO van SpaceX is een van de ruimtevaartondernemers die Mars wil bereiken. Zijn droom is om de planeet te koloniseren.

Bij eerdere gelegenheden heeft Musk zelfs gezegd dat het beter is als er meer mensen op aarde worden geboren. Hij denkt dat velen dan uiteindelijk naar Mars zullen migreren. In een podcast met Lex Friedman, onthulde de rijkste man ter wereld zijn gedachten over de toekomst van de vierde planeet van ons zonnestelsel op een gemiddelde afstand van ongeveer 228 miljoen kilometer.

Volgens hem zal Mars, wanneer het eenmaal gekoloniseerd is, toebehoren aan de mensen die er zullen wonen. Wetten en beschavingen op Mars zullen niet onderworpen zijn aan regels die in landen op Aarde gelden.

Een ander punt dat besproken werd ging over de lokale munteenheid van Mars. Toen Friedman Elon vroeg dat hij onlangs heeft gezegd dat SpaceX Dogecoin naar Mars zal brengen, zijn er dan ook plannen om van DOGE de officiële munteenheid van Mars te maken. Als antwoord onthulde Musk dat het onmogelijk is voor Dogecoin om de munt van Mars te zijn. Hij zei het volgende:

“Nou ik denk dat Mars zelf een andere munt zal moeten hebben. Dogecoin kun je namelijk niet synchroniseren vanwege de snelheid van het licht.”

Friedman vroeg zich ook af of de munt complete standalone van de aarde zijn. De CEO van Tesla zei het volgende:

“Ja, omdat Mars bij de dichtste nadering ruwweg vier lichtminuten van ons verwijderd is. Bij de verste nadering zijn dat ruwweg 20 lichtminuten, of misschien iets meer, dus je kunt niet echt iets laten synchroniseren. Weet je, als je een 20-minuten-snelheidslichtprobleem hebt, als het een één-minuut-blockchain heeft, zal het niet goed kunnen synchroniseren.”


Miljardair gelooft dat Mars een cryptocurrency zal hebben.

Alhoewel Elon Musk niet gelooft dat het mogelijk is om het Dogecoin netwerk vanaf Mars te synchroniseren, gelooft hij wel dat de nieuw te koloniseren planeet in de toekomst een cryptocurrency zal hebben.

Gevraagd naar de toekomst op de planeet, liet hij weten dat hij niet alleen zal beslissen. De bevolking die er zal komen te wonen heeft hier zeggenschap over. Musk zei hierover als slot het volgende:

“Ik weet niet of mars een cryptocurrency zal hebben, maar waarschijnlijk wel, en het zal een soort gelokaliseerd iets zijn op Mars. Ik denk dat cryptocurrencies een interessante benadering zijn om fouten te verminderen in de database die geld heet.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten