Dogecoin Nieuws

Elon Musk onthult Crypto plannen voor Twitter in uitgelekt transcript

Elon Musk heeft, in een uitgelekt transcript met medewerkers van het social media bedrijf, zijn plannen onthult voor het gebruik van cryptomunten op Twitter.

“Twitter zou (crypto) betalingen moeten integreren”

Volgens een transcriptie van de bijeenkomst die door Vox is vrijgegeven, legde Musk uit hoe betalingen, waaronder crypto, een “zeer belangrijk ding” zijn voor Twitter. Ook benadrukte hij het voortdurende probleem van crypto oplichting op Twitter.

Elon Musk zei dat het logisch zou zijn om betalingen in Twitter te integreren, zodat het gemakkelijk is om geld heen en weer te sturen”, en merkte op dat dit zowel “fiat valuta als crypto” zou moeten zijn.

Volgens Musk is het zijn doel om het nut van Twitter te maximaliseren. Als iemand het kan gebruiken om gemakkelijke betalingen te doen, dat is een toename van het nut van het platform. Hij voegde eraan toe dat nieuws, entertainment en betalingen drie cruciale gebieden zijn voor Twitter, om de dienst zo aantrekkelijk te maken dat je niet zonder kunt en dat iedereen hem wil gebruiken.

Dat Elon Musk wil dat Twitter betalingen toe zal gaan voegen op het platform, weerspiegelt zijn eerdere argument dat Twitter een ‘super-app’ moet worden zoals het Chinese WeChat. WeChat is een social-mediaplatform die meerdere diensten samenbrengt, waaronder het bezorgen van eten, een taxi service en betalingen.

Crypto oplichting is een groot probleem

In de Q&A ging Musk ook in op zijn grootste ergernis: het enorme aantal bots en crypto oplichters op Twitter. “Er is nogal wat crypto-oplichting op Twitter,” zei hij. Hij gaf wel toe dat het al wat beter is geworden, maar het is nog steeds een groot probleem.

Een oplossing die Musk naar voren bracht om het probleem van nepaccounts en bots op Twitter aan te pakken, was verificatie door middel van betaling voor een Twitter Blue-abonnementsservice. Volgens Musk zou dat bijvoorbeeld moeten kunnen door te betalen met zijn favoriete cryptomunt, Dogecoin.

Of Elon Musk echt een super app van Twitter kan maken, die een miljard gebruikers zal hebben moeten we nog meemaken. Echter, als één man ter wereld het kan, dan is het Elon Musk wel.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten