Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk: Tesla zal Dogecoin toevoegen voor zijn Merch Store

De Dogecoin koers is vandaag met 28 procent gestegen. Dit omdat Elon Musk heeft aangekondigd dat Tesla DOGE-betalingen zal accepteren voor zijn merchandise-store. Musk zei in een tweet dat het bedrijf zou zien hoe Dogecoin-betalingen met het systeem werken.


“Dogecoin is een beter betaalmiddel dan de Bitcoin”

De aankondiging komt slechts een dag nadat Musk beweerde dat de Dogecoin beter werkt als een betalingssysteem dan de Bitcoin. Musk maakte die opmerkingen in zijn TIMES-interview waarin hij beweerde dat BTC niet geschikt is voor dagelijkse betalingen.

“In wezen is Bitcoin geen goede vervanging voor transactievaluta”, vertelde Musk aan Time Magazine nadat hij Time’s 2021 Persoon van het Jaar was genoemd. “Hoewel het is gemaakt als een domme grap, is dogecoin beter geschikt voor transacties.”


De DOGE prijs schiet met 28% omhoog

Na de aankondiging schoot de Dogecoin koers plotseling met 28% omhoog. De DOGE prijs steeg in enkele minuten van $0,152 naar de huidige prijs van $0,210.

Dogecoin zou van de gelegenheid kunnen gebruiken om een sterke comeback te maken na een prijsdaling die bijna 8 maanden heeft geduurd. Elon Musk kan dus opnieuw de redder worden van de meme-coin.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten